Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Alex Mațaev - Cu capul în nori

Alex Mațaev, fost concurent al emisiunii X Factor, a lansat primul single și videoclip în limba română din cariera sa, "Cu capul în nori". Versurile piesei sunt semnate de Alex, pentru compoziție colaborând cu Boier Bibescu.

Alex Mațaev s-a remarcat prin energia și vocea puternică, cu un timbru special, odată cu participarea la X Factor România, unde a ajuns de altfel finalist în echipa Deliei. Spre încântarea fanilor câștigați din perioada concursului, Alex Mațaev a prezentat pentru prima oara videoclipul "Cu capul în nori"  în cadrul unui concert live în The Vintage Pub.

"Este prima piesă compusă de mine în limba română și, cu ajutorul oamenilor care îmi sunt aproape, sper că am reușit să transmit ideea. Mă bucur foarte mult că am colaborat la acest single cu Boier Bibescu și gașca lui! Sunt sigur că o să mai facem piese bune și sper să le placa tuturor celor care m-au susținut și celor ce o vor asculta." - Alex Mațaev

Videoclipul "Cu capul în nori" este o producție Vision Production pentru Cat Music, regizat de către Richard Stan & de Claudiu Stan și beneficiază de apariția specială a Alexandrei Dragnea – iubita lui și în realitate.

Mă bucură foarte mult că Alex lansează în sfârșit primul lui single în limba română și practic primul single după competiția X Factor. Este un băiat extraordinar de talentat și merita tot ce e mai bun. L-am susținut încă de la început și îl susțin în continuare, va avea mereu sprijin din partea mea șiiii abia aștept să lucrăm împreună pe o piesă. Îi doresc tot succesul din lume, sunt mândră și mă simt privilegiată că l-am cunoscut și că a fost în echipa mea! - Delia

Citește mai multe despre Alex Mațaev
Videoclipuri cu Alex Mațaev
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE