Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Alex Calancea Band & Cătălin Josan - De-aș avea...

Cătălin Josan a realizat un remake al piesei de origine basarabeană „De-aș avea” alături de Alex Calancea Band, scrisă de Anatol Chiriac pe versurile marelui poet Mihai Eminescu și interpretată cu 40 de ani în urmă de Ștefan Petrache.

Este o mare onoare că ne-a fost încredințată această piesă, iar videoclipul este un modest omagiu pentru cei pe care îi consider certe valori ai culturii românești: Ștefan Petrache și Anatol Chiriac. Prin urmare, am decis ca noi să nu figurăm deloc în acest videoclip și, cu greu, l-am convins pe dl Petrache să fie protagonistul, deoarece acest proiect este, înainte de toate, unul de suflet. Vreau să cred că tinerii mai pot asculta și muzică de calitate.

 

Pentru melodia „De-aș avea”, Cătălin a colaborat cu regizorul Octavian Malai, iar actorii din videoclip sunt Vitalie Drucec, Dana Ciobanu și Ștefan Petrache.

Cătălin Josan este câștigătorul primei ediții Megastar și a participat la selecția națională a concursului Eurovision în România unde s-a clasificat cu cele două melodii propuse. Piesa de debut care s-a bucurat de un mare succes se numește „Big Brown Eyes”, lansată la începutul lunii septembrie

Citește mai multe despre Cătălin Josan
Videoclipuri cu Cătălin Josan
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE