Urmărește-ne în Social Media

Alesso - Remedy

Sub noua colaborare cu Universal Music, Alesso lansează noul său single, “Remedy”. Vă invităm să urmăriți videoclipul în articol.

Împreună cu Conor Maynard, artistul a reușit să dea naștere unei piese care sărbătorește euforia care apare odată ce ți-ai întâlnit dragostea și ai găsit leacul împotriva singurătății. Piesa se bucură și de clip, regizat de Rudy Mancuso (Shots Studio) și a fost lansat pe 31 august, în urma prestației lui Alesso la seria de concerte “Good Morning America Summer Concert”, din Central Park, New York.

“Mă simt onorat și mă bucur că am șansa să lucrez împreună cu echipa care formează 10:22 pm, Universal Music Group și familia mea de la Shots Studio. O să mă dedic în continuare misiunii mele de a crea muzică <din viitor>, cum o numesc eu. De aceea pot să spun despre <Remedy> că reprezintă muzica anului 2019.”

Fondatorul 10:22 pm, Celine Joshua, îl numește pe Alesso “un superstar global, a cărui muzică reușește să transcenda granițele și limitele unui gen muzical. Întotdeauna se va autodepăși, cu fiecare piesă și prestație.”

De asemenea, cofondatorul Shots Studio, John Shahidi, a participat la nenumărate sesiuni de producție și înregistrări cu Alesso și povestește că “…este o experiență incomparabilă. Alesso este o persoană atât de focusată pe țelul său de a crea muzica viitorului încât fiecare zi în studio este pentru el o luptă de a se autodepăși și de a fi mai bun. Fiecare moment cu el în studio este special și sunt uimit de absolut tot ce reușește să creeze”.

Fie că se află pe scenă, în fața a mii de fani, sau în studio înregistrând o nouă piesă, producătorul suedez Alesso pune pasiune în toate proiectele sale. Această dedicare pentru muzică este principalul motiv pentru care artistul deține o nominalizare la premiile Grammy și s-a bucurat de șansa de a participa la festivaluri de renume mondial, alături de numele grele ale industriei.

Originar din Stockholm, Alesso a câștigat admirația Suediei încă de la începutul carierei sale. Al doilea sau single, din postura de artist solo, “Calling (Losing My Mind)”, din 2012, interpretat alături de Sebastian Ingrosso și frontman-ul One Republic, Ryan Tedder, a fost certificat de 2 ori cu discul de platină în Suedia și a devenit numărul 1 în topul Billboard US Hot Dance Club Songs.

În timp ce Alesso lucra și la remixuri de succes precum cel al piesei “Pressure”, artistul se ocupa în paralel de propriul său album de debut, “Forever”. În 2013 a lansat piesa “If I Lose Myself” împreună cu One Republic. Piesa a fost certificată de 4 ori cu discul de platină în Suedia și următorul său single, “Under Control” alături de Calvin Harris și Hurts, a fost certificat cu discul de aur în Statele Unite.

Ascensiunea lui Alesso a prins viteză mai ales datorită succesului piesei “Heroes (We Could Be)”, alături de Tove Lo, din 2014. Transparența sa în compunerea versurilor și calitățile sale de producător au fost atuurile principale ale artistului care au propulsat piesa direct pe prima poziție în topul Billboard US Dance Club Songs și pe locul 11 în Top 40. De asemenea, piesa a fost certificată cu discul de platină în Statele Unite.

Combinația amețitoare a artistului între muzica sa și proiecțiile din timpul concertelor face ca fiecare reprezentație Alesso să fie o experiență completă. În 2012 Alesso i s-a alăturat Madonnei pe scenă, pentru a deschide concertele din turneul MDNA. Alesso a fost alături de fanii săi pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri precum Coachella, EDC, Ultra și Tomorrowland. Alesso a fost și în România, la festivalul UNTOLD.

Comentarii