Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Alessia Cara - Trust My Lonely

Alessia Cara, cunoscută cântăreață și compozitoare canadiană, lansează single-ul „Trust My Lonely”, o piesă care vorbește despre lucrurile care nu mai sunt bune pentru noi. Melodia este însoțită de un videoclip colorat. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Artista spune în versuri că trebuie să aibă încredere să fie singură. Aceasta își recapătă independența și, cu siguranță, multe fete vor rezona cu mesajul ei.

"Trust My Lonely" va face parte de pe următorul EP pe care aceasta urmează îl lanseze - poartă numele "The Pains of Growing".

Alessia Cara a colaborat cu echipa de producție Pop & Oak, iar piesa are o ușoară tentă reggae. Într-un mesaj de pe Twitter, aceasta a declarat:

"Este omenesc să ne agățăm de lucruri care nu sunt bune pentru noi, fiindcă uneori ne este teamă să trăim fără ele. Devin zona noastră de confort. Uneori e vorba de o relație toxică, alteori de o prietenie nepotrivită - sau în cazul meu - motivul pentru care am scris piesa asta - conflicte interioare și neîncredere."

Track-ul „Trust My Lonely” este lansat după single-ul „Growing Pains”, primul material făcut cunoscut publicului de la marea lansare a albumului ei de debut, „Know-it-all”, premiat cu discul de platină și care a inclus hit-urile „Here” și „Scars To Your Beautiful”.

Citește mai multe despre Alessia Cara
Videoclipuri cu Alessia Cara
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE