Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Videoclip oficial: Alessia Cara - Trust My Lonely

Alessia Cara, cunoscută cântăreață și compozitoare canadiană, lansează single-ul „Trust My Lonely”, o piesă care vorbește despre lucrurile care nu mai sunt bune pentru noi. Melodia este însoțită de un videoclip colorat. Mai multe detalii puteți afla în articol.

Artista spune în versuri că trebuie să aibă încredere să fie singură. Aceasta își recapătă independența și, cu siguranță, multe fete vor rezona cu mesajul ei.

"Trust My Lonely" va face parte de pe următorul EP pe care aceasta urmează îl lanseze - poartă numele "The Pains of Growing".

Alessia Cara a colaborat cu echipa de producție Pop & Oak, iar piesa are o ușoară tentă reggae. Într-un mesaj de pe Twitter, aceasta a declarat:

"Este omenesc să ne agățăm de lucruri care nu sunt bune pentru noi, fiindcă uneori ne este teamă să trăim fără ele. Devin zona noastră de confort. Uneori e vorba de o relație toxică, alteori de o prietenie nepotrivită - sau în cazul meu - motivul pentru care am scris piesa asta - conflicte interioare și neîncredere."

Track-ul „Trust My Lonely” este lansat după single-ul „Growing Pains”, primul material făcut cunoscut publicului de la marea lansare a albumului ei de debut, „Know-it-all”, premiat cu discul de platină și care a inclus hit-urile „Here” și „Scars To Your Beautiful”.

Citește mai multe despre Alessia Cara
Videoclipuri cu Alessia Cara
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE