Urmărește-ne în Social Media

Alessia Cara - A Little More

Alessia Cara a ales să îşi sărbătorească ziua de naştere într-un mod cum numai o muzician o poate face: lansând o nouă piesă. Numele său este "A Little More", iar melodia a primit o colecţie de clipuri personale ca videoclip oficial. Îl puteţi urmări în cadrul articolului.

Cu o puritate în voce amintind de Katie Melua şi talentul de povestire al lui Alanis, Alessia Cara este vocea ideală pentru drumurile lungi cu maşina. "A Little More" este o piesă simplă, doar voce şi câteva acorduri de chitară. Artista şi-a sărbătorit cei 22 de ani împliniţi pe 11 iulie lansând aceasta creaţie extrem de personală. Atât la nivel auditiv, cât şi vizual.

Cântă despre facultate şi prietenii de acolo, despre orchestră şi cât de mult şi-ar fi dorit să îi cunoască mai bine pe prietenii de atunci. Cara a scris şi produs melodia, iar tot artista a regizat şi filmat videoclipul. Este un montaj video de filmări la plajă, pe drum cu maşina, prin camere de hotel şi la plimbare cu bicicletele cu cei dragi ei.

Dacă citim cu atenţie versurile, ele sunt adresate uui anumit "Mister", care e îndemnat să bată la uşa Allesiei. "A Little More" este unul dintre single-urile care vor apărea pe viitorul album, "The Pains Of Growing", al doilea din cariera tinerei. LP-ul va debuta la final de vară şi a fost prefaţat deja de single-ul "Growing Pains”, care a sosit cu fix o lună în urmă.

Alessia Cara a descris cea mai nouă melodie drept "ceva ce am compus la mine în subsol". Între timp promiţătoarea muziciană a avut apariţii la "The Tonight Show" şi "The Late Show With Stephen Colbert", unde a cântat live "Growing Pains".

Pe numele său real Alessia Caracciolo, artista este o cântăreaţă şi compozitoare canadiană. A devenit cunoscută realizând coveruri acustice după melodii celebre. A ajuns populară online şi a obţinut un contract cu Def Jam Recordings, lansând single-ul de debut "Here", care a ajuns pe locul 19 în Canadian Hote 100. În SUA a ajuns pe un loc 5 în Billboard Hot 100.

Albumul de debut, "Know-It-All" sosea în 2015 şi ajungea pe locul 9 în Billboard 200.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2