Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Videoclip oficial: Alessia Cara - A Little More

Alessia Cara a ales să îşi sărbătorească ziua de naştere într-un mod cum numai o muzician o poate face: lansând o nouă piesă. Numele său este "A Little More", iar melodia a primit o colecţie de clipuri personale ca videoclip oficial. Îl puteţi urmări în cadrul articolului.

Cu o puritate în voce amintind de Katie Melua şi talentul de povestire al lui Alanis, Alessia Cara este vocea ideală pentru drumurile lungi cu maşina. "A Little More" este o piesă simplă, doar voce şi câteva acorduri de chitară. Artista şi-a sărbătorit cei 22 de ani împliniţi pe 11 iulie lansând aceasta creaţie extrem de personală. Atât la nivel auditiv, cât şi vizual.

Cântă despre facultate şi prietenii de acolo, despre orchestră şi cât de mult şi-ar fi dorit să îi cunoască mai bine pe prietenii de atunci. Cara a scris şi produs melodia, iar tot artista a regizat şi filmat videoclipul. Este un montaj video de filmări la plajă, pe drum cu maşina, prin camere de hotel şi la plimbare cu bicicletele cu cei dragi ei.

Dacă citim cu atenţie versurile, ele sunt adresate uui anumit "Mister", care e îndemnat să bată la uşa Allesiei. "A Little More" este unul dintre single-urile care vor apărea pe viitorul album, "The Pains Of Growing", al doilea din cariera tinerei. LP-ul va debuta la final de vară şi a fost prefaţat deja de single-ul "Growing Pains”, care a sosit cu fix o lună în urmă.

Alessia Cara a descris cea mai nouă melodie drept "ceva ce am compus la mine în subsol". Între timp promiţătoarea muziciană a avut apariţii la "The Tonight Show" şi "The Late Show With Stephen Colbert", unde a cântat live "Growing Pains".

Pe numele său real Alessia Caracciolo, artista este o cântăreaţă şi compozitoare canadiană. A devenit cunoscută realizând coveruri acustice după melodii celebre. A ajuns populară online şi a obţinut un contract cu Def Jam Recordings, lansând single-ul de debut "Here", care a ajuns pe locul 19 în Canadian Hote 100. În SUA a ajuns pe un loc 5 în Billboard Hot 100.

Albumul de debut, "Know-It-All" sosea în 2015 şi ajungea pe locul 9 în Billboard 200.

Citește mai multe despre Alessia Cara
Videoclipuri cu Alessia Cara
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE