Urmărește-ne în Social Media

Ale Blake feat. Nosfe - Turist

Ale Blake a colaborat cu Nosfe pentru noul single ”Turist”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Anton Sandu.

"Piesa 'Turist' a fost, în primul rând, o provocare pentru mine. Însă, ce-i drept, atunci când am ascultat textul, pur și simplu, am simțit că trebuie să fie a mea! Ideea de a colabora cu vărul meu mi-a venit tot în momentul în care am ascultat versurile. Ne reprezintă extrem de mult pe amândoi. Avem o poveste de viață foarte interesantă și cred că a fost momentul potrivit pentru a face o piesă împreună", declară Ale Blake.

"Eu și Ale Blake ne-am apucat de muzică în 2002. Prima noastră piesă împreună a fost înregistrată în 2003, dar nu a ieșit niciodată din modestul nostru studio. În toți acești 14 ani, ne-am propus foarte des să facem o piesă ca 'Turist'. Iată că astăzi s-a întâmplat și sunt extrem de fericit pentru acest lucru. O iubesc pe Ale cu toată inima mea, împreună iubim muzică, la rândul nostru am fost 'turiști' in viata cuiva si alti oameni au fost 'turisti' in viata noastra. Asadar, auditie placuta, stiu ca o sa va regasiti in versurile acestei piese!", declară Nosfe.

Single-ul "Turist" este compus de Theea Miculescu și Nosfe, iar producția este realizată de Ivan Caragia. Videoclipul este regizat de SAN (Anton Sandu) și aduce personajele interpretate de cei doi artiști în două planuri, unul real și unul grafic.

"Clipul a ieșit exact cum ne-am dorit. E simplu, sincer, curat și cred că transmite destul de mult. Ne-am distrat foarte mult la filmări, căci e imposibil să nu ne distrăm când suntem împreună. Nu am avut parte de peripeții, însa scena cu piscina a fost destul de greu de filmat; nu știu să înnot, mi-e și frică de apă și mi-a luat cam o oră pentru a filma acel cadru, piscina fiind adâncă și eu așezată pe un scaun în apă", a detaliat Ale.

Ale Blake, Sasha Lopez si Broono sunt cunoscuți pentru piese ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Weekend”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”. NOSFE a lansat recent al 5-lea album solo din carieră, "Arca lui Nosfe", ultimul său hit fiind ”Condimente” feat. Ruby.

PUBLICITATE
Comentarii