Urmărește-ne în Social Media

Ale Blake feat. Nosfe - Turist

Ale Blake a colaborat cu Nosfe pentru noul single ”Turist”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Anton Sandu.

"Piesa 'Turist' a fost, în primul rând, o provocare pentru mine. Însă, ce-i drept, atunci când am ascultat textul, pur și simplu, am simțit că trebuie să fie a mea! Ideea de a colabora cu vărul meu mi-a venit tot în momentul în care am ascultat versurile. Ne reprezintă extrem de mult pe amândoi. Avem o poveste de viață foarte interesantă și cred că a fost momentul potrivit pentru a face o piesă împreună", declară Ale Blake.

"Eu și Ale Blake ne-am apucat de muzică în 2002. Prima noastră piesă împreună a fost înregistrată în 2003, dar nu a ieșit niciodată din modestul nostru studio. În toți acești 14 ani, ne-am propus foarte des să facem o piesă ca 'Turist'. Iată că astăzi s-a întâmplat și sunt extrem de fericit pentru acest lucru. O iubesc pe Ale cu toată inima mea, împreună iubim muzică, la rândul nostru am fost 'turiști' in viata cuiva si alti oameni au fost 'turisti' in viata noastra. Asadar, auditie placuta, stiu ca o sa va regasiti in versurile acestei piese!", declară Nosfe.

Single-ul "Turist" este compus de Theea Miculescu și Nosfe, iar producția este realizată de Ivan Caragia. Videoclipul este regizat de SAN (Anton Sandu) și aduce personajele interpretate de cei doi artiști în două planuri, unul real și unul grafic.

"Clipul a ieșit exact cum ne-am dorit. E simplu, sincer, curat și cred că transmite destul de mult. Ne-am distrat foarte mult la filmări, căci e imposibil să nu ne distrăm când suntem împreună. Nu am avut parte de peripeții, însa scena cu piscina a fost destul de greu de filmat; nu știu să înnot, mi-e și frică de apă și mi-a luat cam o oră pentru a filma acel cadru, piscina fiind adâncă și eu așezată pe un scaun în apă", a detaliat Ale.

Ale Blake, Sasha Lopez si Broono sunt cunoscuți pentru piese ca „Perfect Day”, „Kiss You”, „Weekend”, „Everybody Feels Alright”, „All My People”. NOSFE a lansat recent al 5-lea album solo din carieră, "Arca lui Nosfe", ultimul său hit fiind ”Condimente” feat. Ruby.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Smiley, Speak, Nicole Cherry și Nosfe apar în comedia "Legații", lansată pe Netflix - TRAILER

Filmul "Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul peliculei.

Publicat

pe

Trailer "Legații"
Trailer "Legații" │ FOTO: captură YouTube / Netflix Romania

"Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

"A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet", a declarat regizorul Iura Luncașu.

Distribuția filmului adună nume cunoscute ca Smiley, Speak, Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Keed, LU-K Beats, Super ED și Nosfe. Evident, "Legații" vine și cu o coloană sonoră actuală, pe care se vor auzi Smiley, Șatra B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye. Una dintre piesele de pe soundtrackul acestuia este "Bani mulți (Fii tot ce poți)", lansată recent de Smiley în colaborare cu Șatra B.E.N.Z.

"Legații" este produs de Luca's Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production, și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

TRAILER "Legații":

Citește în continuare