Urmărește-ne în Social Media

Alan Murin x IOVA - Still love you

Muzicianul slovac Alan Murin lansează prima sa piesă internațională - "Still Love You" - o colaborare cu IOVA și producătorul Șerban Cazan. Te invităm să o asculți și să urmărești videoclipul.

Bazele piesei au fost puse de Alan Murin în urmă cu aproape doi ani, la scurt timp după ce s-a întors din America. Atunci a reușit să atragă atenția casei de producție HaHaHa Production. În timp ce artistul avea din ce în ce mai mult succes în activitatea sa muzicală, lucrurile nu erau la fel de ideale în viața sa privată.

"Nu am plecat în România cu așteptări foarte precise, dar știam că abia aștept. A fost prima deplasare muzicală în străinătate care a fost la un nivel mai înalt, cu o echipă profesionistă. Știam cu cine o să facem muzică, unde și aproximativ ce o să facem", a spus Alan Murin.

În "Still Love You", Alan Murin și IOVA îl conduc împreună pe ascultător pe un drum al nopților nedormite și al viselor neîmplinite. Dinamica cântecului este adăugată de experiențele trăite, iar tempoul încurajează să simțim emoția pe care compozitorii au adus-o în melodie. Piesa este însoțită de un videoclip realizat de Anze Scrube, cunoscut pentru coregrafia și scenografia realizată pentru Chris Brown.

"Ceea ce mă face unic ca artist este modul în care percep muzica și felul în care o aud literalmente în capul meu, felul în care creierul meu o înțelege și felul în care inima mea o simte. De acolo vine natural: versurile, conceptul și povestea", a declarat IOVA.

Alan Murin este un cântăreț, compozitor și producător din Slovacia. Are un album de debut intitulat "TRUESELF" și mai multe melodii de succes pe care le produce și le lansează singur din 2017. Este implicat în muzică de la vârsta de 15 ani, pe care a transpus-o ulterior în studiile de inginerie și producție muzicală.

După ce a absolvit Școala de Muzică Point Black din Londra, a vrut să își pună în practică cunoștințele dobândite. A avut producții în Londra, America, Cehia și România și și-a menținut mult timp nivelul de artist liber, capabil să profite la maximum de fiecare experiență.

IOVA este artist HaHaHa Production. Pasiunea ei pentru muzică a început la vârsta de 11 ani, când a început să ia lecții de chitară și pian. Doi ani mai târziu, ea și-a format propria trupă rock. IOVA s-a impus ca artistă solo în industrie după ce a fost membră a trupei LaLa Band. A început să scrie și să înregistreze muzică și a lansat primul ei single "Be like water" în 2018.

Comentarii