Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Videoclip oficial: Akcent feat. Meriem - Dilemma

Akcent a lansat împreună cu Meriem videoclipul noului single ”Dilemma”. Piesa este compusă și produsă de Adrian Sînă și echipa de la Premium Artist, filmările clipului având loc în Hong Kong.

La un an dupa succesul internațional al piesei ”Kamelia”, ajunsă în top 10 în 10 țări din Europa, Asia și Africa), Akcent revine cu un nou single: ”Dilemma”. Videoclipul piesei a fost filmat în Hong Kong, fiind o premieră în cariera lui Adrian Sînă, liderul proiectului românesc Akcent.

"Am încredere în fanii mei așa cum ei au încredere în mine. ”Dilemma” începe un nou capitol în istoria Akcent iar pentru 2015 am multe, multe surprize. A fost magică atmosfera de la filmări și am încercat să completăm mesajul piesei, să redăm dilema și misterul cu care ne confruntăm în fiecare relație." - Adrian

Noul single Akcent se adresează atât fanilor din România, cât și celor de peste hotare. Piesa a fost compusă și produsă de Adrian Sînă și echipa de la Premium Artist, aceeași echipă care a produs melodiile "Sărutări criminale", "Vreau să te" (Maxim), "Noi simțim la fel" (Lidia Buble & Adrian Sînă), "Gloanțe oarbe" (Anda Adam) și multe alte hituri.

Anul 2015 anunță un nou sound Akcent și mai multe turnee în India, Pakistan și Turcia.

Citește mai multe despre Adrian SinaAkcent
Videoclipuri cu Adrian SinaAkcent
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE