Urmărește-ne în Social Media

Akcent feat. Meriem - Dilemma

Akcent a lansat împreună cu Meriem videoclipul noului single ”Dilemma”. Piesa este compusă și produsă de Adrian Sînă și echipa de la Premium Artist, filmările clipului având loc în Hong Kong.

La un an dupa succesul internațional al piesei ”Kamelia”, ajunsă în top 10 în 10 țări din Europa, Asia și Africa), Akcent revine cu un nou single: ”Dilemma”. Videoclipul piesei a fost filmat în Hong Kong, fiind o premieră în cariera lui Adrian Sînă, liderul proiectului românesc Akcent.

"Am încredere în fanii mei așa cum ei au încredere în mine. ”Dilemma” începe un nou capitol în istoria Akcent iar pentru 2015 am multe, multe surprize. A fost magică atmosfera de la filmări și am încercat să completăm mesajul piesei, să redăm dilema și misterul cu care ne confruntăm în fiecare relație." - Adrian

Noul single Akcent se adresează atât fanilor din România, cât și celor de peste hotare. Piesa a fost compusă și produsă de Adrian Sînă și echipa de la Premium Artist, aceeași echipă care a produs melodiile "Sărutări criminale", "Vreau să te" (Maxim), "Noi simțim la fel" (Lidia Buble & Adrian Sînă), "Gloanțe oarbe" (Anda Adam) și multe alte hituri.

Anul 2015 anunță un nou sound Akcent și mai multe turnee în India, Pakistan și Turcia.

PUBLICITATE
Comentarii