Urmărește-ne în Social Media

Akcent - My Lady (feat. REEA)

Akcent ne încântă cu ritmuri exotice în cel mai nou release, numit "My Lady". Piesa primeşte un videoclip plin de filtre văratice, nisip şi valuri ale mării. Îl puteţi viziona mai jos.

Adrian Sînă and co ştiu să creeze un veritabil "earworm", aşa cum îl numesc americanii, făcând ca un instrument să îţi răsune obsesiv în creier. Colaborarea cu REEA face ca un instrument de suflat să fie vedetă, un sample excelent mixat la mijlocul acestui single. Videoclipul prezintă povestea de dragoste a unei protagoniste inocente, care se plimbă pe malul mării împreună cu iubitul său.

Cei doi mănâncă îngheţată, se uită în zare prin telescop şi joacă micile jocuri ale îndrăgostiţilor. Adrian Sînă are o apariţie trecătoare în videoclip, ca o figură misterioasă cu ochelari de soare care îi priveşte pe cei doi de la distanţă. "My Lady" a fost compusă de către Adrian Sînă şi REEA, iar de text s-au ocupat Adrian şi Meriem.

Beat-urile au influenţe orientale, percuţia este ţinută la minim, iar vocile se aud suav, în surdină. Nu este prima colaborare dintre Akcent şi REEA, care au strâns aproape 30 de milioane de vizualizări pentru melodia "Rain". Artiştii au mai lucrat împreună la alte 2 piese. "My Lady" este primul single extras de pe viitorul EP Akcent, care va debuta în următoarele 2 luni.

REEA compune muzica încă de mică şi s-a remarcat în 2012 când a câştigat trofeul "Best International Debut" la Tunisia Music Awards. Artista, pe numele său real Minicuta Andreea Loredana este originară din Oneşti, Bacău şi a colaborat cu Muneer pentru piesa "O să-ţi pară rău", dar şi cu Akcent pe melodiile "Boca Linda şi "Phou Phou".

Comentarii