Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Videoclip oficial: Akcent - HeadShot feat. Pack The Arcade, Kief Brown & Mr. Vik

2017 e anul revenirilor trupelor începutului de ani 2000, astfel că după O-Zone îi reauzim pe cei de la Akcent. Artiştii au lansat piesa "HeadShot", cu un videoclip cu party la înălţime. Melodia este o colaborare cu Pack The Arcade, Kief Brown şi Mr. Vik.

La graniţa dintre club-dance şi reggaeton, dar şi cu influenţe hip-hop "HeadShot" e imnul băieţilor care petrec de vineri seara până luni dimineaţa. Adrian Sînă este producătorul care a reinventat Akcent de această dată. Noua creaţie are "aromă de Miami" şi este realizată în studioul Akcent Music, prin colaborarea cu artiştii mai sus menţionaţi.

Pack the Arcade este un rapper american cunoscut pentru prezenţa în cluburile din Miami. Kief Brown este un producător american care a bifat 3 nominalizări la premiile Grammy. Acesta a abordat diferite genuri muzicale, dovedind o mare versatilitate. Reggaeton-ul nu este o coincidenţă, Mr. Vik infuzând aerul de Jamaica în acest single. Artistul este un muzician român pasionat de antropologie şi care a petrecut caţiva ani în Brazilia şi Ecuador.

"HeadShot" a fost filmat în Miami de către echipa NGM, dorind să prindă esenţa oraşului care e mereu fierbinte. Adrian Sînă a declarat despre piesă:

HeadShot este o piesă de vară. Am fost de mai multe ori în studiourile din Miami, iar chimia muzicală pe care o am cu producătorii de acolo s-a materializat în piesa HeadShot, care e un mix de uşoare influenţe orientale şi reggaeton, adică ingredientele care să te facă să dansezi şi să vrei să o asculţi pe repeat. Videoclipul este în ton cu piesa: avem fete sexy şi exotice, maşini frumoase şi peisaje colorate. Sper să vă placă!

Akcent a avut colaborări de succes în ultima perioadă, precum cea cu Lora la piesa "Lasă-mă Aşa". Melodia a strâns peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Hit a fost şi este şi "Să Mă Săruţi", colaborare dintre Akcent, Ackym şi Sandra N.

Citește mai multe despre Adrian SinaAkcent
Videoclipuri cu Adrian SinaAkcent
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE