Urmărește-ne în Social Media

Akcent - HeadShot feat. Pack The Arcade, Kief Brown & Mr. Vik

2017 e anul revenirilor trupelor începutului de ani 2000, astfel că după O-Zone îi reauzim pe cei de la Akcent. Artiştii au lansat piesa "HeadShot", cu un videoclip cu party la înălţime. Melodia este o colaborare cu Pack The Arcade, Kief Brown şi Mr. Vik.

La graniţa dintre club-dance şi reggaeton, dar şi cu influenţe hip-hop "HeadShot" e imnul băieţilor care petrec de vineri seara până luni dimineaţa. Adrian Sînă este producătorul care a reinventat Akcent de această dată. Noua creaţie are "aromă de Miami" şi este realizată în studioul Akcent Music, prin colaborarea cu artiştii mai sus menţionaţi.

Pack the Arcade este un rapper american cunoscut pentru prezenţa în cluburile din Miami. Kief Brown este un producător american care a bifat 3 nominalizări la premiile Grammy. Acesta a abordat diferite genuri muzicale, dovedind o mare versatilitate. Reggaeton-ul nu este o coincidenţă, Mr. Vik infuzând aerul de Jamaica în acest single. Artistul este un muzician român pasionat de antropologie şi care a petrecut caţiva ani în Brazilia şi Ecuador.

"HeadShot" a fost filmat în Miami de către echipa NGM, dorind să prindă esenţa oraşului care e mereu fierbinte. Adrian Sînă a declarat despre piesă:

HeadShot este o piesă de vară. Am fost de mai multe ori în studiourile din Miami, iar chimia muzicală pe care o am cu producătorii de acolo s-a materializat în piesa HeadShot, care e un mix de uşoare influenţe orientale şi reggaeton, adică ingredientele care să te facă să dansezi şi să vrei să o asculţi pe repeat. Videoclipul este în ton cu piesa: avem fete sexy şi exotice, maşini frumoase şi peisaje colorate. Sper să vă placă!

Akcent a avut colaborări de succes în ultima perioadă, precum cea cu Lora la piesa "Lasă-mă Aşa". Melodia a strâns peste 7 milioane de vizualizari pe YouTube. Hit a fost şi este şi "Să Mă Săruţi", colaborare dintre Akcent, Ackym şi Sandra N.

PUBLICITATE
Comentarii

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED