Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: AFI - Aurelia

AFI a lansat un videoclip nou pentru piesa "Aurelia", extrasă de pe albumul "AFI (The Blood Album)", lansat pe 20 ianuarie. Urmărește-l pe InfoMusic.

Pe parcursul melodiei, clipul ne prezintă ochii, buzele sau mâinile artiştilor. Totul este prezentat pe jumătate, fie jumătăţi inferioare ale feţelor, doar un ochi sau doar buzele lui Davey Havok sau ale celorlalţi membri. Conceptul aminteşte de abordarea celor de la Slipknot în videoclipul "Before I Forget", lansat în 2009 şi prezentând doar parţial fiecare membru al formaţiei, filmat de aproape.

Piesa "Aurelia" debuta ca al treilea single de pe album în luna decembrie 2016. Până acum au primit videoclip oficial şi single-urile "White Offerings" şi "Snow Cats”. Dacă în urmă cu 10 ani, trupa se remarca prin machiaje emo şi goth, acum băieţii s-au maturizat şi apar fie în costume albe, fie în prim planuri fără machiaj ca în ultimele 2 videoclipuri.

Iată ce a spus solistul Davey Havok despre noutățile acestui disc:

"E foarte greu pentru mine să descriu muzical ce se întâmplă pe orice album, pentru că sunt foarte apropiat de el. E o expresie naturală a ceea ce sunt şi cine eram la acel moment. Pot spune că "The Blood Album" este replica la "Burials", ca atunci când te trezeşti în cenuşa ce a căzut după flăcările care au cuprins discul "Burial". Versurile sunt mai puţin triste acum, dar totuşi întunecate."

"AFI (The Blood Album)" este cel de-al zecelea material discografic al formaţiei, lansat în 4 ediţii limitate, pe vinyl, care se potrivesc cu grupele sanguine A, B, AB şi 0. Dacă ne luăm după acest release şi după copertă, picăturile de sânge par să fie identitatea vizuală a materialului, în contrast cu albul imaculat pe care îl poartă muzicienii în cele mai noi clipuri.

Citește mai multe despre AFI
Videoclipuri cu AFI
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE