Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt - Lost without you

Liviu Hodor și Afgo colaborează din nou. iar de data aceasta lansează o piesă alături de artistul britanic Jack Hawitt. Single-ul se numește „Lost without you”, iar videoclipul a fost regizat de iRonic.
Urmărește-ne pe

Dacă Afgo și Liviu Hodor sunt la a doua colaborare, piesa "Lost Without You" marchează prima colaborare cu un artist din străinătate, Jack Hawitt.

Cu o poveste romantică, ancorată în cotidian, care exprimă emoții unice, videoclipul este regizat de către iRonic și a fost filmat atât în România, în Cluj și București, cât și în Londra, orașul în care locuiește Jack. La fel ca în cazul primei lor colaborări, piesa "Lost Without You" continuă linia și stilul clubbing, deep house și este susținută de vocea lui Jack Hawitt.

Single-ul "Lost Without You" este compus de către Afgo, Liviu Hodor, Eugeniu Albu și Jack Hawitt. Afgo și Liviu Hodor sunt și compozitorii piesei "You (In My dreams), prima lor colaborare.

Dacă Liviu Hodor ne-a cucerit cu hiturile lansate alături de Mona, Afgo este un tânăr DJ care a cucerit publicul clubbing cu mixurile și remixurile pe care le face, dar și cu single-ul "Deja de Ser". Jack Hewitt este un artist originar din UK, care a lansat 3 EP-uri alături de Parnell Page și a compus numeroase soundtrack-uri de teatru, film și proiecte online.

Citește mai multe despre Liviu Hodor
Videoclipuri cu Liviu Hodor
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE