INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Afgo & Liviu Hodor feat. Jack Hawitt - Lost without you

Liviu Hodor și Afgo colaborează din nou. iar de data aceasta lansează o piesă alături de artistul britanic Jack Hawitt. Single-ul se numește „Lost without you”, iar videoclipul a fost regizat de iRonic.

Dacă Afgo și Liviu Hodor sunt la a doua colaborare, piesa "Lost Without You" marchează prima colaborare cu un artist din străinătate, Jack Hawitt.

Cu o poveste romantică, ancorată în cotidian, care exprimă emoții unice, videoclipul este regizat de către iRonic și a fost filmat atât în România, în Cluj și București, cât și în Londra, orașul în care locuiește Jack. La fel ca în cazul primei lor colaborări, piesa "Lost Without You" continuă linia și stilul clubbing, deep house și este susținută de vocea lui Jack Hawitt.

Single-ul "Lost Without You" este compus de către Afgo, Liviu Hodor, Eugeniu Albu și Jack Hawitt. Afgo și Liviu Hodor sunt și compozitorii piesei "You (In My dreams), prima lor colaborare.

Dacă Liviu Hodor ne-a cucerit cu hiturile lansate alături de Mona, Afgo este un tânăr DJ care a cucerit publicul clubbing cu mixurile și remixurile pe care le face, dar și cu single-ul "Deja de Ser". Jack Hewitt este un artist originar din UK, care a lansat 3 EP-uri alături de Parnell Page și a compus numeroase soundtrack-uri de teatru, film și proiecte online.

Citește mai multe despre Liviu Hodor
Videoclipuri cu Liviu Hodor
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE