Urmărește-ne în Social Media

Aeon Blank - Monștri

Aeon Blank a lansat un nou single, intitulat "Monștri". Piesa este însoțită de un videoclip special, o metaforă suprarealistă. Te invităm să-l urmărești în articol.

"Monștri" vorbește despre iadul personal al fiecăruia, despre greșeli neasumate, regrete și, în fond, despre latura negativă (conștientizată sau nu) a fiecăruia dintre noi.

Filmările videoclipului au durat 7 zile și au avut loc în incinta Facultății de Medicină Veterinară București și pe malul râului Neajlov. Editarea video a fost un adevărat tur de forță, durând aproape două luni și jumătate. Scenariul, montajul și efectele speciale au fost realizate de către Emil Luca, solistul trupei, la colorizare și DOP a lucrat Christina One, iar Dan Niculescu (June Turns Black) s-a ocupat de mix și master.

Aeon Blank a luat naștere în 2011, fiind un cocktail de rock alternativ, gothic, dark wave, rock clasic și progresiv. Primul album al trupei, "Handmadegods & Godmadedemons", a fost lansat în aprilie 2012. În decembrie 2014, formația a prezentat cel de-al doilea material, intitulat "Dark Waters", ulterior semnând cu Universal Music România.

Cel mai recent disc al trupei este "Dystopia" (2019), un material cu "un mesaj puternic și asumat, unul politic, anticomunist și anti political correctness".

Comentarii