Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Aeon Blank - Dark Waters

Aeon Blank a lansat videoclipul noului single „Dark Waters”. Piesa este extrasă de pe albumul cu același nume, mixat de Adam Whittaker.

Aeon Blank a lansat un videoclip cu versuri pentru piesa care dă titlul celui de-al doilea material de studio din cariera trupei, „Dark Waters”.

Discul a fost lansat în noiembrie 2014, în cadrul unui concert ce a avut loc în club Colectiv din București. Materialul conține 12 piese și a fost mixat de Adam Whittaker, care de-a lungul timpului a lucrat cu nume ca Amy Winehouse, Mark Ronson, Lilly Allen, Starsailor, precum și cu formații românești precum Grimus și OCS.

Dark Waters” poate fi achiziționat în format CD de pe Getmusic.ro, la prețul de 29.99 lei, transportul fiind gratuit. Albumul este disponibil și în format digital, pe Spotify, Google Play, Deezer, iTunes, Apple Music.

Aeon Blank este o formație de rock alternativ cu influențe metal, dark wave sau gothic. O trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate și seriozitate, Aeon Blank s-a făcut rapid remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câștigând și titlul de Best Alternative Newcomer în urma concursului organizat de Metalhead. Primul album al trupei, ”Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012.

Citește mai multe despre Aeon Blank
Videoclipuri cu Aeon Blank
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE