Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Videoclip oficial: Aeon Blank - Behind Closed Doors

Formația românească de rock alternativ Aeon Blank a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Behind Closed Doors” și este extrasă de pe cel de-al doilea album al trupei, „Dark Waters”.

Noul videoclip Aeon Blank, ”Behind Closed Doors”, este realizat de Florin Babei, unul dintre regizorii scurt-metrajului "Love Bus", cinematografia și producția fiind semnate de Alexandru Popescu (Goodbye to Gravity – “The Cage” și BUG Mafia – „Cât poți tu de tare”). Personajul principal este interpretat de Iarina Costinas, o prezență cu care Aeon Blank a obișnuit deja publicul, fetița apărând și pe coperta primului album al trupei. Clipul a fost filmat la sfârșitul lunii octombrie 2014, undeva în centrul Bucureștiului, cât și într-o zonă din județul Giurgiu, la o temperatură de zero grade, ninsoarea contribuind la expresia artistică a videoclipului.

Melodia face parte de pe cel de-al doilea album al formației, „Dark Waters”, care se va lansa miercuri, 26 noiembrie, începând cu ora 21.00, la Club Colectiv din București, sub egida Universal Music România. Invitații speciali la evenimentul de lansare vor fi cei de la Fine Gentlemen.

Albumul „Dark Waters” este disponibil pentru precomandă pe Getmusic.ro și în format CD (29.99 lei, transportul gratuit), urmând ca produsele să fie livrate în ziua lansării (26 noiembrie). Discul conține 12 piese și a fost mixat de Adam Whittaker, care de-a lungul timpului a lucrat cu nume ca Amy Winehouse, Mark Ronson, Lilly Allen, Starsailor, precum și cu formații românești precum Grimus și OCS.

Aeon Blank este o formație de rock alternativ cu influențe metal, dark wave sau gothic. O trupă tânără, dar cu o abordare plină de maturitate și seriozitate, Aeon Blank s-a făcut rapid remarcată pe scena marilor festivaluri din România anului 2012, câștigând și titlul de Best Alternative Newcomer în urma concursului organizat de Metalhead. Primul album al trupei, ”Handmadegods & Godmadedemons”, a fost lansat în aprilie 2012.

Citește mai multe despre Aeon Blank
Videoclipuri cu Aeon Blank
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE