Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Videoclip oficial: Adrian Sînă - Tu m-ai dat gata

Adrian Sînă îi dedică "celei mai frumoase femei pe care o cunoaște" noua piesă "Tu m-ai dat gata". Declarația de dragoste vine însoțită de un videoclip filmat după un scenariu gândit de Adrian și regizat de Iulian Moga.

După 6 luni în care a marcat trei hituri în calitate de solist și compozitor, Adrian Sînă lansează cel mai important videoclip din cariera sa. Noul single al artistului se numește "Tu m-ai dat gata" și este o frumoasă declarație de dragoste.

"Piesa îi este dedicată în totalitate celei mai frumoase femei pe care o cunosc, cea care mi-a furat inima și m-a dat gata. Am avut emoții uriașe la filmări, poate cele mai mari emoții pe care le-am avut vreodată într-un videoclip. A fost un moment special și sincer, sper să ajungă la inimile voastre." - a spus Adrian despre noul single "Tu m-ai dat gata".

"Tu m-ai dat gata" este o piesă compusă de Adrian Sînă, tot el semnând și versurile melodiei. Pe partea de orchestrație, acesta a colaborat cu Arion Traian Claudiu și Orosz Pal Jozsef.

"Aici e noul meu videoclip, special și sincer, sper să ajungă la inimile voastre!", a scris Adrian pe pagina sa de Facebook, invitându-și fanii să urmărească noul videoclip și să revină cu opinii.

Videoclipul "Tu m-ai dat gata" a fost filmat după un scenariu scris de Adrian Sînă, de regie ocupându-se Iulian Moga. Piesa a fost compusă și produsă în studiourile Premium Artist, Maxim, ce promovează, de asemenea, artiști precum Lidia Buble, Anda Adam, Alexandra Ungureanu sau Xonia.

Citește mai multe despre Adrian Sina
Videoclipuri cu Adrian Sina
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE