Urmărește-ne în Social Media

Adrian Sînă - Tu m-ai dat gata

Adrian Sînă îi dedică "celei mai frumoase femei pe care o cunoaște" noua piesă "Tu m-ai dat gata". Declarația de dragoste vine însoțită de un videoclip filmat după un scenariu gândit de Adrian și regizat de Iulian Moga.

După 6 luni în care a marcat trei hituri în calitate de solist și compozitor, Adrian Sînă lansează cel mai important videoclip din cariera sa. Noul single al artistului se numește "Tu m-ai dat gata" și este o frumoasă declarație de dragoste.

"Piesa îi este dedicată în totalitate celei mai frumoase femei pe care o cunosc, cea care mi-a furat inima și m-a dat gata. Am avut emoții uriașe la filmări, poate cele mai mari emoții pe care le-am avut vreodată într-un videoclip. A fost un moment special și sincer, sper să ajungă la inimile voastre." - a spus Adrian despre noul single "Tu m-ai dat gata".

"Tu m-ai dat gata" este o piesă compusă de Adrian Sînă, tot el semnând și versurile melodiei. Pe partea de orchestrație, acesta a colaborat cu Arion Traian Claudiu și Orosz Pal Jozsef.

"Aici e noul meu videoclip, special și sincer, sper să ajungă la inimile voastre!", a scris Adrian pe pagina sa de Facebook, invitându-și fanii să urmărească noul videoclip și să revină cu opinii.

Videoclipul "Tu m-ai dat gata" a fost filmat după un scenariu scris de Adrian Sînă, de regie ocupându-se Iulian Moga. Piesa a fost compusă și produsă în studiourile Premium Artist, Maxim, ce promovează, de asemenea, artiști precum Lidia Buble, Anda Adam, Alexandra Ungureanu sau Xonia.

Comentarii