BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Adrian Sînă feat. Aza & Laiu - Piatra de pe inimă

Adrian Sînă revine cu un nou single, o colaborare cu Aza, una dintre cele mai promiţătoare voci din noua generaţie, şi Laiu, devenit faimos datorită trupei Maxim. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

“Piatra de pe inimă este o piesă de suflet pentru mine, lucrată până la cele mai mici detalii împreună cu colegii mei de la Akcent Music. Am invitat alături de mine doi artişti foarte talentaţi: Aza, noua super voce Akcent Music, şi Laiu, de la trupa Maxim. Sper să vă placă mult! “ – Adrian Sînă

După un început de an încărcat, cu concerte în ţări precum Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai şi colaborări internaţionale sub egida Akcent ce au strâns zeci de milioane de vizualizări, Adrian Sînă revine la proiectul solo cu un nou single - “Piatra de pe inima”.

“Ţinând cont că sunt fan Akcent de mic, sunt foarte fericit că am lansat o piesă împreună cu unul dintre idolii copilăriei mele. Urmează şi un single nou Maxim, deci o să ne 'auzim' des în perioada următoare :)” – Laiu

Compus în studiourile Akcent Music, single-ul este însoţit de un videoclip a cărui regie a fost semnată de Criss Blaziny.

Touch-ul feminin al piesei este dat de Aza, una dintre cele mai recente descoperiri ale lui Adrian. Talentată, carismatică şi plină de sex appeal, artista se poate mândri deja cu feat-uri impresionante alături de cei de la Direcţia 5 şi Akcent, dar şi cu două single-uri: “Rimel” şi “Uşor,uşor”.

“Mă bucură şi mă onorează faptul că Adrian Şină m-a invitat să-i fiu alături. 'Piatra de pe inima' este deja a doilea single pe care colaborăm şi am încredere că publicul o va primi foarte bine. Este o melodie de dragoste în care se poate regăsi fiecare dintre noi, indiferent de vârstă. “ - Aza

Citește mai multe despre Adrian Sina
Videoclipuri cu Adrian Sina
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE