Urmărește-ne în Social Media

ADI - Vegas

ADI a lansat piesa "Vegas", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Miami Bici 2". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

ADI dezvăluie încă puțin din vibe-ul filmului ce se lansează pe 24 noiembrie și vine cu un sound fresh în piesa "Vegas". Melodia a fost scrisă de Bianca Dragomir, Adi Istrate, Costel Domințeanu (DOMINO) și Emanuel Masson. Producția a fost realizată, de asemenea, de DOMINO și Emanuel Masson.

"O parte din versurile piesei <<Vegas>> au venit după ce am văzut trailer-ul genial de la <<Miami Bici 2>>. E prima mea piesă pentru un film și sunt mega fericit că a prins la echipa din spatele unei producții atât de mari. Am co-scris-o cu Bianca Dragomir, Costel Domințeanu și Emanuel Masson și piesa a ieșit exact cum ne-am dorit, energică, rockish, în ton cu vibe-ul din film. E incredibil că primul meu soundtrack e la <<Miami Bici 2>>, un film care a spart toate barierele", a declarat ADI.

"Miami Bici 2" este disponibil în cinematografe din 24 noiembrie și este cel mai scump film independent românesc făcut vreodată, filmat în Los Angeles, Hollywood și Las Vegas, cu participarea unor actori cunoscuți de la Hollywood. A fost regizat de Jesus del Cerro, iar rolurile principale sunt jucate de Matei Dima și Codin Maticiuc.

Cu un background artistic ce cuprinde numeroase concerte în toată țara, printre care și recitaluri pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. Primul său album, "11", lansat alături de Erika Isac, s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de utilizări ale sound-urilor pe platforma TikTok. Una dintre cele mai recente lansări ale artistului, piesa "Totul meu", pentru care a conturat și o variantă specială cu Holy Molly, s-a bucurat de apreciere în mediul online și la radio.

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare