Urmărește-ne în Social Media

ADI - Leggo

ADI a lansat "Leggo", o piesă optimistă, cu un ritm contagios, care îți va aminti că ziua ta e în fiecare zi. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Chiar dacă toată lumea are pe buze versurile piesei  "Totul meu", iar pe platforma TikTok se regăsesc peste 350K de videoclipuri cu oameni frumoși care își arată iubirea pe acest sound, ADI nu poate sta departe de studio și vine cu o nouă piesă fresh. "Leggo" a fost scrisă de Adi Istrate și Călin Grăjdan, care s-a ocupat și de partea de producție.

"Am pus într-o piesă toate sfaturile pe care aș vrea să le urmez <<pentru o viață sănătoasă>> și am ales și un instrumental care să îți dea acel boost de energie, în caz de nevoie. Bucurați-vă de fiecare zi și iubiți mult!", a declarat ADI.

La doar 22 de ani, ADI este cântăreț și compozitor, fost student al Irish Institute of Modern Music din Londra, secția de compoziție și voce. Pasiunea pentru muzică a descoperit-o la o vârstă fragedă, învățând să cânte la tobe, pentru ca mai apoi să se ducă și spre chitară, chitară bas, pian și marimba. Fost membru în trupa Maxim, care a făcut ravagii în rândul adolescenților, ADI și-a început cariera solo recent, odată cu participarea în cadrul primului sezon al talent show-ului One True Singer.

Cu un background artistic ce cuprinde peste 450 de concerte în toată țara, printre care și concerte pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. Primul său album, "11", lansat alături de Erika Isac, s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de utilizări ale sound-urilor pe platforma TikTok. Ultima lansare a artistului, piesa "Totul meu", pentru care a conturat și o variantă specială cu Holy Molly, este pe locul #2 în topul celor mai ascultate piese de la radio și are mare succes pe platforma TikTok, unde utilizatorii au creat peste 350K de videoclipuri.

Comentarii

Concerte & turnee

AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry cântă la PROFM SuperGirl, un concert cadou de ziua femeii

PROFM SuperGirl, concertul dedicat tuturor doamnelor și domnișoarelor, revine cu o ediție de neratat pe 7 martie, de la ora 18:00, în ParkLake Shopping Center. Evenimentul adună artiști în vogă care vor electriza atmosfera cu cele mai ascultate hituri, într-un show cu multă muzică live, dans și surprize inedite.

Publicat

pe

AMI / MIRA / Andia
AMI / MIRA / Andia │ FOTO: capturi YouTube

Pe scenă vor urca nume sonore precum AMI, MIRA, Andia, Nicole Cherry, Adi Istrate, Mario Fresh și, alături de trioul matinal Drăcea, Bianca și Bogdan, vor da tonul distracției, gata să ofere o experiență memorabilă miilor de fani ai muzicii bune.

Bianca Purcărea, cea mai nouă membră din familia PROFM, este vocea care aduce doza de carismă și originalitate în timpul dimineților petrecute on air. Cunoscută pentru intervențiile savuroase din mediul online și de pe micile ecrane, Bianca promite să încânte audiența cu același vibe fresh și la PROFM SuperGirl.

Maestrul de ceremonii va fi și Bogdan Ciudoiu, care așteaptă cu nerăbdare să simtă entuziasmul publicului din ParkLake Shopping Center și să seteze ritmul celei mai cool petreceri de 8 Martie, PROFM Supergirl. Împărțit între două lumi, cea a radioului și cea a televiziunii, Bogdan pune pasiune în tot ceea ce face și adoră să se afle "la butoane", fie din postura de gazdă de eveniment, realizator de matinal sau prezentator TV.

De momentele pline de umor și porțiile serioase de râs, responsabil va fi cel mai amuzant dintre matinali, Bogdan Drăcea, actor îndrăgit de stand-up comedy, care vine pregătit cu o colecție spumoasă de glume numai bune de împărtășit.

Din rețeta unei seri de neuitat, nu vor lipsi numeroase surprize pentru public, iar super fetele prezente la eveniment vor fi răsfățate cu muzica preferată, dedicații, cadouri și atmosfera inconfundabilă garantată de gașca PROFM.

Intrarea este gratuită și concertul va fi transmis în direct pe conturile de Instagram și TikTok PROFM România.

Citește în continuare