Urmărește-ne în Social Media

ADI x Holy Molly - Totul meu

ADI și Holy Molly colaborează și lansează piesa "Totul meu", o poveste muzicală despre o iubire care transcende orice distanță sau timp. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Pentru videoclipul muzica, ADI și Holy Molly și-au dorit un cadru natural, la fel de crud și sincer precum versurile emotive ale piesei. Creditele video merg către Quba pentru regie, către Moza Kaliza pentru scenariu, către frnk pentru partea de DOP și către LOOPS PRODUCTION pentru producție.

ADI este un cântăreț și compozitor în vârstă de 22 de ani. A studiat la Irish Institute of Modern Music din Londra, specializându-se în compoziție și voce. Încă din copilărie, și-a descoperit pasiunea pentru muzică, învățând să cânte la multiple instrumente. A fost membru al trupei Maxim și a câștigat recunoaștere în rândul adolescenților. Cu peste 450 de concerte la activ în întreaga țară, inclusiv în deschiderea unor artiști precum James Arthur și Willy William, ADI demonstrează calitățile unui artist de succes. La acest moment piesa sa, "Totul meu", se aude pe aproape toate radiourile și a invadat platforma TikTok.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul "Shot a friend" i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu "Menage a trois", "Back to her", "Twinkle Twinkle", "Shot a friend", artista a lansat hit-ul "Plouă", alături de rapper-ul Tata Vlad.

Printre cele mai noi piese lansate de Holy Molly se numără "Fulgul" (feat. DJ Project), "Facem cum vrei tu", "99 Problems" și "Girls Just Wanna Have Fun" (feat. Carine).

PUBLICITATE
Comentarii