Urmărește-ne în Social Media

Adela Popescu feat Sorana - Curaj

Adela Popescu și Sorana au lansat videoclipul piesei ”Curaj”, care a fost inspirat de sportivii paralimpici, care au curajul de a visa că-și pot depăși limitele și astfel ajung la performață.

“Dacă ai curaj, apar minunile!” crede Adela Popescu, iar acesta este și mesajul videoclipului lansat pentru piesa “Curaj”, interpretată împreună cu Sorana! Videoclipul, în regia lui Bogdan Păun și Alex Mureșan, a fost inspirat de sportivii paralimpici, care, în ciuda dizabilităților, nu numai că duc o viață normală, dar au curajul de a visa că-și pot depăși limitele și astfel ajung la performață.

“Piesa ‘Curaj’ este una de dragoste - ai curaj să iubești, ai curaj să te lași iubit - iubirea este cel mai frumos sentiment din lume. Însă mesajul pe care dorim noi să îl transmitem este - Ai curaj să-ți urmezi visul, ai curaj să visezi, ai curaj să-ți construiești viața așa cum dorești! Ai curaj! Ai încredere în tine”, spune Sorana.

Sorana

Sorana

Iar Adela Popescu a fost prima care a decis să spună #amcuraj și a ales să trăiască o viață lipsită de frici! După ce și-a înfrânt frica de a sta sub apă și cea de a avea un tatuaj permanent, Adela a trecut la nivelul următor și a decis să depășească și frica de întuneric.

“Avem semeni care nu au văzut niciodată soarele, sau părul mamei, sau ghioceii… Și totuși, trăiesc și culmea, sunt chiar fericiți. Când viața vă pare nedreaptă, gândiți-vă o clipa la cei care reușesc să vadă soarele în întunericul veșnic… Ce suflete pline de lumina, nu?”, scria Adela pe blogul ei.

Versurile piesei scrise de Marius Moga, Robert Ionut Toma și Sorana Păcurar, care au semnat și muzica, împreună cu Mădălin Roșioru, transmit același mesaj moțivational și optimist.
Filmările au avut loc în trei locații: pe Calea Victoriei, într-un complex rezidențial și pe heliportul Crystal Tower din Capitală.

Adela Popescu

Adela Popescu

“Filmarea pe acoperisul cladirii reprezinta o metafora: ai curaj, te înalți. Am început să filmăm la 6 dimineața și am terminat la apus. Au fost alături de mine Radu, frații mei și familiile lor, dar și prieteni buni”, a spus artista.

Din fericire, Adela nu are nici o fobie legată de înălțime, asa încât, pentru filmarea videoclipului nu a trebuit să-și înfrângă și această teamă. Cele trei ținute spectaculoase ale Adelei și vestimentația Soranei au fost asigurate de Daria Georgescu, iar coafurile și machiajul au fost realizate de Alex Ifimov.

PUBLICITATE
Comentarii