Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Tramvaiul Sfârșitului

După ce și-a luat bilet spre fericire în "Tramvaiul 23", ADDA continuă povestea și lansează "Tramvaiul Sfârșitului". În videoclipul melodiei, regizat de Alex Ceaușu, artista apare cântând la pian "în aer", la o înălțime de 10 metri.

Compusă de către artistă alături de Vlad Măzărel, Mihai Mitițescu, ProducaDoru, Bogdan Marinescu Serj Musteața, "Tramvaiul Sfârșitului" este o baladă emoționantă, ce scoate în evidență suferința, dar în același timp și puterea de a merge mai departe.

"Această piesă este a doua de pe albumul următor și este continuare poveștii regăsite în "Tramvaiul 23". Versurile vorbesc despre speranța aceea pe care de multe ori nu vrem să o pierdem, crezând că celălalt ne iubește, dar ne dăm seama că totul este doar în capul nostru și închidem acel capitol din viața noastră chiar dacă ne doare. Din acest motiv se și numește "Tramvaiul Sfârșitului"", povestește artista.

Noua piesă se va regăsi pe albumul "Fata din diamant", despre care artista a vorbit în cadrul noului ei vlog, "O chestie online cu Adda".

"Sunt scenaristul în acest album și am luat-o pe ea, pe Fata din diamant, așa o cheamă, și am plimbat-o prin foarte multe situații: relații, nebunii, despărțiri, împăcări. E tare, îmi place ce fac la nebunie", a spus artista în primul episod al vlogului proaspăt lansat.

Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, "Minți murdare", urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.

Publicat

pe

Comentarii