Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Tramvaiul 23

Adda ne introduce într-un București interbelic romanțat, în care iubirea învăluie și schimbă totul. În ”Tramvaiul 23”, personajul interpretat de Adda cunoaște fericirea, neajunsurile fiind date uitării.

"Tramvaiul 23" este o piesă compusă de Adda împreună cu ProducaDoru, Vlad Mazarel, Ionuț Catană și Georgian Idriceanu, versurile fiind semnate de artistă. Acest single este primul extras de pe noul album al Addei, "Fata din diamant", programat să apară pe piață anul acesta.

Pentru videoclip, Adda a colaborat cu Alex Ceaușu, partenerul artistei din povestea vizuală a piesei fiind actorul Daniel Nuța. "Tramvaiul 23" este prima parte a unei povești gândite de Adda, firul narativ urmând să fie completat de următoarea piesă ce va fi extrasă de pe disc, "Tramvaiul sfârșitului".

Despre albumul "Fata din diamant", artista a dezvăluit câteva detalii în cadrul noului ei vlog, "O chestie online cu Adda".

"Sunt scenaristul în acest album și am luat-o pe ea, pe Fata din diamant, așa o cheamă, și am plimbat-o prin foarte multe situații: relații, nebunii, despărțiri, împăcări. E tare, îmi place ce fac la nebunie", a spus artista în primul episod al vlogului proaspăt lansat.

Originară din Târgu Mureș, ADDA a scris versuri încă din adolescență, însă nu s-a așteptat niciodată ca piesa ei, "Minți murdare", urcată pe YouTube de un coleg, să îi deschidă drumul în lumea muzicii. Deoarece mesajul ei a ajuns la atât de multe suflete, ADDA a început să fie urmărită de mii de oameni în online. A crezut în visul ei și a muncit constant, iar astăzi are propria casă de producții, Baladda Records, locul unde iau naștere toate piesele pe care le lansează.

Comentarii