Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Sună-mă

ADDA a revenit în atenția ascultătorilor cu piesa "Sună-mă", ce beneficiază de un videoclip oficial. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Compusă de ADDA, Lucian Nagy, Cally și Roland Kiss, "Sună-mă" este o piesă despre femeia care iubește și care vrea să fie cucerită de bărbatul din viața ei. "Ai numărul meu! / Sună-mă! Sună-mă! / Și zi-mi ce facem… / Dacă-i bine sau se termină! / Cum o dăm? / Cu fericire sau cu lacrimă? / Ai numărul meu? / Hai sună-mă! Sună-mă!", este refrenul melodiei.

Piesa "Sună-mă" este lansată alături de un videoclip regizat de Kobzoon. Materialul vizual este monocromatic, fiind prezentate diverse secvențe în nuanțe de albastru. ADDA și-a schimbat părul pentru acest proiect, optând pentru o nuanță puternică de albastru.

ADDA este artista care a atins inimi prin muzică și versuri, iar recent le-a făcut cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA".

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva" sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Comentarii