Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Solistul The Cure, Robert SmithPoze concert The Cure în Piața Constituției din București pe 22 iulie 2019 INFO CONCERT:
Creative Fest 2019
Poze concert Bon Jovi în Piața Constituției din București pe 21 iulie 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: ADDA - Se vede pe fața ei (Mireasa)

Adda a lansat videoclipul noului single ”Se vede pe fața ei”. Melodia a fost compusă de artistă și produsă în colaborare cu Marius Moga, Smiley, Șerban Cazan, George Idriceanu, Lucian Nagy și Yogi (Ionut Marius Vasilache).

”După 5 ani jumate, s-a lansat! Mulțumesc din suflet echipei și vouă, pentru că îmi sunteți alături! Vă iubesc!”, a scris Adda într-un mesaj prin care anunța lansarea piesei ”Se vede pe fața ei”.

Noul single Adda are un mesaj puternic, artista făcând referire în versurile piesei la superficialitatea anumitor relații. Căsătoria motivată de rațiuni financiare este o tematică actuală a societății în care trăim, Adda indicând o posibilă cauză a perpetuării acestui mod de gândire. Conform artistei, sfaturile nepotrivite primite adeseori de tinere din partea mamelor au un efect negativ asupra percepției lor privind funcționarea sănătoasă a unei relații.

Versurile piesei ”Se vede pe fața ei” sunt semnate de Adda, Marius Moga și Smiley. Mixul și masterul au fost realizate de Mădălin Roșioru, videoclipul piesei fiind regizat de San, după un scenariu gândit de acesta împreună cu Adda. Vizualul abundă în simboluri: șarpele sugerează ideea de viclenie și ispită, în vreme ce rochia de mireasă croită din bancnote indică mercantilismul. Clipul a fost produs de Cătălin Rizea de la Baladda Records.

Anul trecut, Adda a intrat în cel de-al 2-lea sezon ”Stările ADDEI”, un proiect complex care a luat naștere în studiourile Baladda Records și Lite Music. În cadrul acestui proiect au fost lansate piese ca ”Raza mea de soare”, ”Să îmi vindeci inima” și ”3 Ianuarie” feat. Fata cu Chitara.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE