Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Mamma Mia!
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Adda - Oglindă, oglinjoară

Adda ne surprinde cu un nou single „Oglindă, oglinjoară”, un îndemn la iubirea de sine. Piesa a fost compusă de Adda și vine la pachet cu un videoclip regizat de Iulian Moga.

După ce am retrăit toate sentimentele și am trecut prin “Stările Addei”, iată că artista ne impresionează din nou, cu o piesă de suflet - “Oglindă, oglinjoară”. Scris și interpretat în stilul caracteristic Addei, noul single se adresează tuturor celor care nu mai știu cum să meargă mai departe, amintindu-le să nu uite niciodată de iubirea de sine.

“Am scris piesa în aceeași perioadă în care a luat naștere și <Lupii>, într-o perioada mai tristă din viața mea. M-a ajutat foarte mult pentru că am reușit să îmi recapăt încrederea în mine. Mesajul piesei este să te iubești pe tine, să ai curajul îți asumi ceea ce ești, nu ce vor ceilalți să fii.” a declarat artista.

Cu un sound actual, care ne poarta printre amintiri si momente mai dificile, piesa este un îndemn pentru fiecare dintre noi, să avem puterea <să ne vedem în oglindă> exact așa cum suntem, fără să fim influentați de părerile celor din jur. <Oglindă ,oglinjoară> ne poartă în trecut, atunci când eram un copil care știa că nu lupta degeaba.

Chiar dacă pare o piesă cu un mesaj feminist, nu este. Nu este o melodie tristă, ci una motivațională și sper să se regăsească cât mai multe persoane în ea, asta este motivul pentru care fac muzică.” a spus Adda.

Versurile sunt scrise de Adda, iar la producția piesei au lucrat Șerban Cazan, Florin Boka și Lucian Nagy de la Hahaha Production.

Videoclipul a fost realizat de Iulian Moga, cel care a reusit sa transpună în realitate și să aducă la viață ideile artistei.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE