Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Mă Doare Inima

ADDA lansează o piesă nouă, pe numele de "Mă Doare Inima". Este o melodie despre despărţire şi vindecare, cu un stil muzical diferit de cel cu care ne-a obişnuit artista. Primeşte un videoclip psihedelic, în regia lui San. Îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Videoclipul "Mă Doare Inima" este o înlănţuire psihedelică de cadre alb-negru şi de roşu strident sau un verde orbitor. Imagini decupate cu cosmosul, flori, un bust masculin sunt lipite într-un colaj video inedit pentru peisajul videoclipurilor autohtone.

Cât despre single, această melodie are două aspecte inedite: uşoara influenţă de muzică populară resimţită în vocea ADDEI, în combinaţie cu ritmurile orientale din instrumental. Despre aceasta creaţie muzicală ADDA a oferit detalii:

Piesa "Mă doare inima" e ceva nou pentru mine. Mi-am descoperit o altă latură prin ea. Chiar dacă e de despărțire, e despre momentul în care suferi că o relație s-a terminat dar ieși totuși din casă și cauți vindecare în muzică. Iți dai seama că nu ești singur, că mai sunt și alți oameni care trec prin aceeași stare, oameni care vor să uite și să se distreze așteptând o altă dragoste să vină.

În 2018 ADDA a lansat 3 piese bine primite de public: "Desculţă", "Liniştea", "Casa bântuită", care alcătuiesc trilogia "Stările Addei". Cele 3 episoade spun o poveste plină de melancolie şi visare. Episodul 3 se lansa chiar la finalul lunii trecute. Această colecţie de stări a fost o coproducţie Baladda Records, Global Records şi HaHaHa Production.

Printre cele mai celebre piese ale ADDEI se numără "Lupii", care a sărit de 26 de milioane de vizualizări pe YouTube. Artista a stabilit un record şi cu compoziţia "Marea mea", melodie compusă şi cu videoclip filmat în doar 12 ore. "Îţi arăt că pot", "Nu plânge Ana" şi "Se vede pe faţa ei" sunt alte hituri ale muzicianei.

ADDA ne-a vorbit despre planurile sale şi despre experienţa de a îţi pune sufletul în muzică şi în versuri într-un interviu acordat vara trecută. Am aflat că artista are propriul studio, Baladda Records, că a început să scrie o carte şi ia în calcul realizarea unui scurt metraj.

PUBLICITATE
Comentarii