Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Lupii

ADDA a lansat videoclipul piesei "Lupii". Melodia vorbește despre curajul de a-ți urma visele, indiferent de obstacolele întâmpinate, despre puterea de a continua pe drumul ales.

”Am scris piesa asta în cel mai greu moment din cariera mea, un moment în care toată lumea m-a trântit la pământ. M-am descurajat văzând că anumiți oameni îți sunt aproape doar când ești bine și uită de tine când ești jos. M-am întristat să vad câtă ură și judecată există între oameni. Piesa asta e de fapt o rugăciune, din versuri reiese că ciobanul e de fapt Dumnezeu. Trebuie să recunosc că în momentul în care am început sa scriu ”Lupii”, am vrut să mă las de muzică, dar în timp ce puneam pe hârtie "dă-mi putere să mai cânt, ca să nu mai curgă lacrimi pe pământ", mi-am dat seama că nu vreau cu adevărat asta. Mi-am dat seama că eu scriu muzică pentru oameni, ca sa se regăsească în stări și sentimente și să le transmit într-un fel sau altul că nu sunt singuri, că și alții trec prin întâmplări similare. Și vreau să le spun că orice s-ar întâmpla, totul o sa fie bine, că nu trebuie să renunțe la visele lor, indiferent de ce greutăți întâmpină!” - ADDA

ADDA a compus versurile piesei ”Lupii”, fiind inspirată de un refren din folclor, pe care l-a și folosit. Muzica este semnată de Liviu Teodorescu, Robert Toma și Ionut Marius Vasilache (Yoghi), producători ce apar și în videoclip.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și produs de Cristian Puchiu. Povestea e una pe cât de simpla, pe atât de întâlnită: lupta dintre bine și rău. În videoclip, lupii sunt interpretați de Georgiana Tudorache și Pyciu, iar oițele sunt reprezentate de Dana, Alex și Razvan Doroftei – întruchiparea binelui și frumosului pe pământ.

Lupii” este prima coproducție Baladda Recors (casa de producție muzicală a ADDEI) și Global Records.

PUBLICITATE
Comentarii

Lansări de carte

ADDA a lansat prima ei carte - "Cele trei ADDA"

ADDA, artista care a atins inimi prin muzica și versurile ei le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA", ce poate fi comandată online, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Carte "Cele trei ADDA"
Carte "Cele trei ADDA" │ FOTO: ADDA

Cine o urmărește pe rețelele de socializare, cu siguranță a avut șansa de a le cunoaște pe cele trei personalități ale ADDEI: Ada, femeia blândă, bună care caută bunătatea în oameni, Alexandra, o Xena a zilelor noastre și ADDA, artista care transformă durerea în artă și arta în pansament pentru suflete și ajunge la inimile oamenilor prin muzica și versurile pe care le compune.

După ce și-a făcut cunoscute cele mai profunde trăiri și ne-a purtat prin diferite stări emoționale, atât prin muzică cât și prin versuri, ADDA lansează alături de Bookzone și cartea în care își spune povestea așa cum nu o știe nimeni.

"Voi sărbători ziua mea de două ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai buna terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urma tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot să spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!", a declarat ADDA.

"Cele trei ADDA" prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, "Cele trei ADDA" prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că poate.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva", sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Citește în continuare