Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: ADDA - Lupii

ADDA a lansat videoclipul piesei "Lupii". Melodia vorbește despre curajul de a-ți urma visele, indiferent de obstacolele întâmpinate, despre puterea de a continua pe drumul ales.
Urmărește-ne pe

”Am scris piesa asta în cel mai greu moment din cariera mea, un moment în care toată lumea m-a trântit la pământ. M-am descurajat văzând că anumiți oameni îți sunt aproape doar când ești bine și uită de tine când ești jos. M-am întristat să vad câtă ură și judecată există între oameni. Piesa asta e de fapt o rugăciune, din versuri reiese că ciobanul e de fapt Dumnezeu. Trebuie să recunosc că în momentul în care am început sa scriu ”Lupii”, am vrut să mă las de muzică, dar în timp ce puneam pe hârtie "dă-mi putere să mai cânt, ca să nu mai curgă lacrimi pe pământ", mi-am dat seama că nu vreau cu adevărat asta. Mi-am dat seama că eu scriu muzică pentru oameni, ca sa se regăsească în stări și sentimente și să le transmit într-un fel sau altul că nu sunt singuri, că și alții trec prin întâmplări similare. Și vreau să le spun că orice s-ar întâmpla, totul o sa fie bine, că nu trebuie să renunțe la visele lor, indiferent de ce greutăți întâmpină!” - ADDA

ADDA a compus versurile piesei ”Lupii”, fiind inspirată de un refren din folclor, pe care l-a și folosit. Muzica este semnată de Liviu Teodorescu, Robert Toma și Ionut Marius Vasilache (Yoghi), producători ce apar și în videoclip.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu și produs de Cristian Puchiu. Povestea e una pe cât de simpla, pe atât de întâlnită: lupta dintre bine și rău. În videoclip, lupii sunt interpretați de Georgiana Tudorache și Pyciu, iar oițele sunt reprezentate de Dana, Alex și Razvan Doroftei – întruchiparea binelui și frumosului pe pământ.

Lupii” este prima coproducție Baladda Recors (casa de producție muzicală a ADDEI) și Global Records.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE