Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Floare Delicată

ADDA prinde ultimele sclipiri ale naturii înainte de sosirea iernii şi le prezintă în piesa "Floare Delicată". Melodia are un videoclip regizat de Ionuţ Trandafir, pe care îl puteţi urmări mai jos.

ADDA a avut 200 de maci la filmările videoclipului "Floare Delicată". Filmările încep pe malul mării, iar artista cântă cu trandafiri în păr şi se plimbă visătoare pe nisip. Într-o clădire cu ziduri brăzdate de timp şi pe un gazon proaspăt, ADDA încearcă să regăsească prospeţimea primăverii. Trăirile artistei sunt comparate cu "petale care cresc pe tot trupul".

Contrastul dintre voluptatea mării şi acea clădire veche cu maci atârnaţi de tavan este artistic şi rafinat. Despre modul în care a luat naştere noul single, ADDA a declarat următoarele:

Am scris piesa aceasta pe bucăți, pentru că am vrut să fie perfectă. Am început acum doi ani și am terminat-o acum câteva luni. E o parte din mine, e plină de emoție și sinceră. Am pus tot sufletul în versuri și în muzică și este piesa mea preferată din tot ceea ce am făcut până acum.

Sper să ajungă la oameni și sper să însemne ceva pentru ei. Am mari emoții, poate mai mari ca de obicei, dar sunt și foarte fericită.

Videoclipul a fost filmat în două zile, la Casa Monteoru din Bucureşti, dar şi în Vama Veche. Pianul a fost transportat pe o platformă în nisipul biciuit de valuri. A fost nevoie de 14 ore de montaj pentru a pune în scenă acest vizual inedit. "Floare Delicată" este o producţie HaHaHa Production, marcată de un solo de chitară spre final, de care s-a ocupat Roland Kiss.

Şerban Cazan, Smiley şi ADDA au compus piesa, iar ADDA a scris versurile. Artista a început toamna cu o colaborare cu rapperul DOC pe piesa "Te Aud", după ce la începutul anului ne încântase cu compoziţia proprie "Se vede pe faţa ei (Mireasa)".

PUBLICITATE
Comentarii

Lansări de carte

ADDA a lansat prima ei carte - "Cele trei ADDA"

ADDA, artista care a atins inimi prin muzica și versurile ei le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA", ce poate fi comandată online, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Carte "Cele trei ADDA"
Carte "Cele trei ADDA" │ FOTO: ADDA

Cine o urmărește pe rețelele de socializare, cu siguranță a avut șansa de a le cunoaște pe cele trei personalități ale ADDEI: Ada, femeia blândă, bună care caută bunătatea în oameni, Alexandra, o Xena a zilelor noastre și ADDA, artista care transformă durerea în artă și arta în pansament pentru suflete și ajunge la inimile oamenilor prin muzica și versurile pe care le compune.

După ce și-a făcut cunoscute cele mai profunde trăiri și ne-a purtat prin diferite stări emoționale, atât prin muzică cât și prin versuri, ADDA lansează alături de Bookzone și cartea în care își spune povestea așa cum nu o știe nimeni.

"Voi sărbători ziua mea de două ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai buna terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urma tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot să spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!", a declarat ADDA.

"Cele trei ADDA" prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, "Cele trei ADDA" prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că poate.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva", sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Citește în continuare