Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Floare Delicată

ADDA prinde ultimele sclipiri ale naturii înainte de sosirea iernii şi le prezintă în piesa "Floare Delicată". Melodia are un videoclip regizat de Ionuţ Trandafir, pe care îl puteţi urmări mai jos.

ADDA a avut 200 de maci la filmările videoclipului "Floare Delicată". Filmările încep pe malul mării, iar artista cântă cu trandafiri în păr şi se plimbă visătoare pe nisip. Într-o clădire cu ziduri brăzdate de timp şi pe un gazon proaspăt, ADDA încearcă să regăsească prospeţimea primăverii. Trăirile artistei sunt comparate cu "petale care cresc pe tot trupul".

Contrastul dintre voluptatea mării şi acea clădire veche cu maci atârnaţi de tavan este artistic şi rafinat. Despre modul în care a luat naştere noul single, ADDA a declarat următoarele:

Am scris piesa aceasta pe bucăți, pentru că am vrut să fie perfectă. Am început acum doi ani și am terminat-o acum câteva luni. E o parte din mine, e plină de emoție și sinceră. Am pus tot sufletul în versuri și în muzică și este piesa mea preferată din tot ceea ce am făcut până acum.

Sper să ajungă la oameni și sper să însemne ceva pentru ei. Am mari emoții, poate mai mari ca de obicei, dar sunt și foarte fericită.

Videoclipul a fost filmat în două zile, la Casa Monteoru din Bucureşti, dar şi în Vama Veche. Pianul a fost transportat pe o platformă în nisipul biciuit de valuri. A fost nevoie de 14 ore de montaj pentru a pune în scenă acest vizual inedit. "Floare Delicată" este o producţie HaHaHa Production, marcată de un solo de chitară spre final, de care s-a ocupat Roland Kiss.

Şerban Cazan, Smiley şi ADDA au compus piesa, iar ADDA a scris versurile. Artista a început toamna cu o colaborare cu rapperul DOC pe piesa "Te Aud", după ce la începutul anului ne încântase cu compoziţia proprie "Se vede pe faţa ei (Mireasa)".

PUBLICITATE
Comentarii