Urmărește-ne în Social Media

ADDA feat. TATA - Orașul adormit

Adda a lansat o nouă piesă, de această dată în colaborare cu tatăl său, în care spune povestea unei seri de dragoste de acum 27 de ani. Noul material este disponibil în articol.

Noua piesă se numește „Orașul adormit” și este compusă de ADDA, Nicușor Moldovan, Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilache Yogi și Robert Toma, versurile sunt scrise de către ADDA, Nicușor Moldovan și de către Cătălina Antal, chitările sunt înregistrate de către Liviu Teodorescu, iar mix-masterul este făcut de către Mădălin Roșioru. Videoclipul care însoțește piesa a fost regizat de Bogdan Daragiu.

Acum 27 de ani, tatăl Addei a cerut-o pe mama acesteia în căsătorie într-un mod special. Mai exact, i-a compus un refren și, alături de chitară, i-a cântat dragostea pe care i-o poartă. Acum, după toți acești ani, ADDA a refăcut piesa în studio alături de tatăl său. În videoclip îi regăsim pe cei doi, cu aceeași chitară, dar și imagini exclusive din copilăria artistei și, nu în ultimul rând, un moment tandru în care soțul și managerul ADDEI, Cătălin Rizea, îi dezvaluie burtica ce prevestește o nouă baladdă în viața ei, respectiv un bebe.

„Aștept de mulți ani să fac piesa asta cu tata. Am încercat să îl conving mult timp. Și până la urmă am mers la studio, am făcut piesa și l-am chemat în București să trag voci. Refrenul are 27 de ani, așa a cerut-o tata pe mama în căsătorie. E o piesă foarte specială pentru mine și foarte pozitivă, iar muzele au fost părinții mei.”, declară Adda

Comentarii