Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: ADDA feat. TATA - Orașul adormit

Adda a lansat o nouă piesă, de această dată în colaborare cu tatăl său, în care spune povestea unei seri de dragoste de acum 27 de ani. Noul material este disponibil în articol.

Noua piesă se numește „Orașul adormit” și este compusă de ADDA, Nicușor Moldovan, Liviu Teodorescu, Ionuț Vasilache Yogi și Robert Toma, versurile sunt scrise de către ADDA, Nicușor Moldovan și de către Cătălina Antal, chitările sunt înregistrate de către Liviu Teodorescu, iar mix-masterul este făcut de către Mădălin Roșioru. Videoclipul care însoțește piesa a fost regizat de Bogdan Daragiu.

Acum 27 de ani, tatăl Addei a cerut-o pe mama acesteia în căsătorie într-un mod special. Mai exact, i-a compus un refren și, alături de chitară, i-a cântat dragostea pe care i-o poartă. Acum, după toți acești ani, ADDA a refăcut piesa în studio alături de tatăl său. În videoclip îi regăsim pe cei doi, cu aceeași chitară, dar și imagini exclusive din copilăria artistei și, nu în ultimul rând, un moment tandru în care soțul și managerul ADDEI, Cătălin Rizea, îi dezvaluie burtica ce prevestește o nouă baladdă în viața ei, respectiv un bebe.

„Aștept de mulți ani să fac piesa asta cu tata. Am încercat să îl conving mult timp. Și până la urmă am mers la studio, am făcut piesa și l-am chemat în București să trag voci. Refrenul are 27 de ani, așa a cerut-o tata pe mama în căsătorie. E o piesă foarte specială pentru mine și foarte pozitivă, iar muzele au fost părinții mei.”, declară Adda

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE