Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: ADDA feat. Killa Fonic - Arde

Cea mai fierbinte colaborare a verii este cea dintre ADDA şi Killa Fonic, pe piesa "Arde". Melodia primea un teaser la început de lună şi a debutat în această săptămână, cu un clip oficial senzual. Urmăreşte noul clip în cadrul articolului.

ADDA a evoluat dincolo de proiectul "Stările Addei" şi ne prezintă o nouă colaborare a sa, cu Killa Fonic, membru al formaţiei Şatra Benz. "Arde" este un duet înflăcărat, în care cei doi artişti îşi dau târcoale în videoclip şi îşi cântă stările liric.

Killa cântă despre jocul cu focul, ca o metaforă la iubirea pasională şi la tentaţia celei dragi. ADDA apare în clip ca muză şi obiect de adoraţie într-o rochie decoltată şi dansând în fata muzicianului apreciat în genul trap. Teasing-ul celor doi are loc într-o casă părăsită şi elegantă, în care fac atmosferă maşini de scris şi lămpi care se aprind singure intermitent.

Un bas puternic, o percuţie discretă fac din acest single o piesă pasională pentru momentele intime ale îndrăgostiţilor. Killa şi-a lăsat deoparte imaginea de bad boy, pentru a îşi arăta romantismul. Cântă despre lumini, zboruri fără aselenizare şi focul lăuntric care îi incendiază corpul când se gândeşte la cea dragă.

Noua piesă are muzica realizată de Adda, Georgian Idriceanu şi Ioan Nacu, dar şi Killa Fonic şi Diana Ghiţă. Textul este scris de către Adda şi Killa Fonic, împreună cu Ana Ştefan şi Diana Ghiţă. Producţia audio îi aparţine lui Georgian Idriceanu, iar de chitări s-a ocupat Ioan Nacu. Regia videoclipului îi aparţine lui Ionuţ Trandafir.

Aceasta este o producţie Baladda Records, casa de discuri a Addei. Aceasta se înfiinţă cu 3 ani în urmă, odată cu primul serial muzical produs în România, "Stările Addei". Includea 7 piese scurte, cu 7 mini clipuri, din care fanii au putut alege un cântec preferat. Acela avea să fie următorul single lansat oficial.

ADDA a încheiat al treilea sezon din proiectul "Stările Addei" în martie, cu piesa "Casă Bântuită". În aprilie lansa single-ul "Mă Doare Inima".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre ADDAKilla Fonic
Videoclipuri cu ADDAKilla Fonic
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE