Urmărește-ne în Social Media

ADDA - Fata Din Diamant (Acoustic)

ADDA a lansat varianta acustică a piesei "Fata Din Diamant" și ne invită să ne bucurăm de o emoție muzicală profundă. Melodia este disponibilă în articol.

ADDA le prezintă fanilor "Fata Din Diamant", piesa ce dă numele celui mai recent album lansat de artistă, într-o variantă acustică. Vocea cântăreței este acompaniată doar de o chitară, iar ADDA transmite o emoție la superlativ.

O poveste sensibilă despre curaj, iubire, indiferență, dar mai ales despre o inimă de piatră, "Fata din Diamant", compusă de către artistă alături de Max Kissaru, Robert Toma și Lucian Naste, o prezintă pe ADDA în rolul femeii sensibile care a iubit pentru doi și s-a uitat pe ea, femeia care cândva strălucea precum un diamant.

"Piesa <<Fata din Diamant>> este despre o ușă pe care ea o închide, pornind într-o altă călătorie. Având în bagaj mult curaj, demnitate și cel mai important, își cunoaște valoarea. Se iubește și se iartă, învățând din dezamăgiri și pășește cu fruntea sus într-o poveste unde ea e scriitorul"- ADDA.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor", "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea" dar și "Altcineva", sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Tracklist "Fata din diamant":

 1. Tramvaiul 23
 2. Tramvaiul Sfârșitului
 3. Lasă-mă să mor
 4. Să nu-mi iei trandafiri
 5. Paranoia
 6. Altcineva
 7. Du-te la ea
 8. Ploaia care vine
 9. Rupe-mi
 10. Puternică
 11. Fata din diamant
Comentarii