Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: ADDA feat. Fata cu Chitara - 3 Ianuarie

ADDA a colaborat cu Fata cu Chitara pentru noul single "3 Ianuarie". Piesa face parte din Sezonul 2 al seriei "Stările Addei".

După ”Orașul adormit”, Adda lansează cel de-al 3-lea episod din noul sezon Stările ADDEI. Noul single se numește ”3 ianuarie” și este înregistrat în colaborare cu Fata cu Chitara, pe numele real Giulia Macovei, artistă recent semnata la Baladda Records.

”Starea asta am scris-o când mă încălzeam făcând vocalize. Pur și simplu mi-au curs versurile pe melodie, gândindu-mă la situatia aia în care ești în stare de șoc pentru că el îți spune “pa” și am zis să scriu și despre starea ce te trece în acele momente.” - ADDA

”În februarie 2015, am cunosut-o pe Adda, cea care mi-a devenit îndrumătoare în cele din urmă. Ne-a legat muzica, piesa ”Nu plânge, Ana”, cântată în duet. Conceptul de ,,Fata cu Chitara" a pornit odată cu plăcerea mea de a cânta la chitară, căci cu ea în brațe, trăiesc cel mai bine muzica. Starea 3 ianuarie din proiectul ,,Stările Addei"-sezonul 2, vorbeşte despre acea despărțire dureroasa, care trezeste sentimente puternice în sufletul fetei părăsite, în data de 3 ianuarie. Această colaborare cu Adda este o binecuvântare pentru mine şi un răspuns la întrebarea ,,Cât de frumos este ce trăieşti?". Sper din inimă ca piesa aceasta să ajungă la sufletul oamenilor.” – Fata cu Chitara

ADDA își scrie singură versurile, la compoziția muzicală colaborând cu Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat Mădălin Roșioru. Chitara electrică de pe melodie îi aparține lui Bogdan Chirilă. Videoclipul piesei ”3 Ianuarie” este regizat de Alex Coteț & Florin Babei.

Citește mai multe despre ADDAFata cu Chitara
Videoclipuri cu ADDAFata cu Chitara
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE