Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: ADDA - Dragă Inimă

ADDA a lansat videoclipul noului single ”Dragă Inimă”. Piesa a fost aleasă ca single chiar de fanii artistei.

În 2015, ADDA lansa primul serial muzical din România, "Stările ADDEI" – un proiect inedit ce conține o serie de 7 piese cu 7 mini-clipuri. Proiectul se continuă cu versiunea integrală a piesei "Dragă inimă", aleasă de fanii ei drept nou single.

"Am scris 'Dragă Inimă' acum doi ani. M-am gândit la inimă și la cum trece ea prin toate încercările vieții. Cum rezistă provocărilor și trece de toate încercările, cum e ea inocentă și speră că o să fie mai bine, indiferent de situație. Uneori, doar inima rămâne pozitivă și crede că totul o să fie bine, căci, de altfel, mereu e în război cu mintea. Ea tot încearcă și încearcă, nu se lasă până nu obține ce-și dorește. Piesa asta e o scrisoare deschisă către inima mea." – ADDA

Dragă Inimă” este a doua coproducție Cat Music și BalADDA Records – casa de producție a ADDEI. Muzica este compusă de catre ADDA, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Ionut 'Yogi' Vasilache, Serban Cazan, versurile sunt scrise de ADDA, Liviu Teodorescu și Adrian Popescu (Cuza), iar mix-masterul este realizat de Mădălin Roșioru.

Videoclipul este regizat de Bogdan Daragiu și prezintă lupta interioară pe care o poartă inima cu evenimentele și deciziile din viața fiecăruia. Acest videoclip este in memoriam Ionut Popescu – regizorul primului sezon din Stările ADDEI -, care a murit în incendiul din Colectiv.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE