Urmărește-ne în Social Media

ADDA - De Piatră

ADDA întâmpină iarna cu o piesă sensibilă, "De Piatră". Artistă cântă despre ego şi evoluţie, face un soi de recapitulare a vieţii, gândindu-se la efemeritate. Videoclipul piesei este pur şi sincer, cu muziciana în prim plan. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Clipul "De Piatră" porneşte cu ADDA cu un pahar de vin şi o ţigară în faţa televizorului cel vechi. Artista cântă despre sinele neînduplecat, care nu poate fi cucerit, schimbat sau perturbat de experienţele dure. Versurile încep cu referiri la înot, apoi la pământ şi ocean, ajungând apoi în cosmos, la cerul înstelat. Pe lângă aspectul melodic, ADDA a creat aici versuri de poezie.

De regia acestui clip sincer şi pur s-a ocupat Sega. Scenariul şi conceptul sunt gândite de ADDA şi Flavius Simion, iar de producţie s-a ocupat Rizea Cătălin de la Baladda Records. A se remarca metamorfoza Addei, ceaţa şi fumul care o cuprind spre finalul clipului. Se transformă apărând acoperită de stele şi emanând calm şi candoare.

În ton cu această imagine vedem şi un prim plan pe un simbol al păcii, un porumbel imaculat. Acesta poposeşte pe umărul artistei, care încheie ultimele note pe ecranul acelui televizor vechi. E interesantă juxtapunerea înotului care nu se mai termină în marea infinită, cu repetiţia "eu sunt de piatră". Piatră care ar trebui să tragă omul ce înoată în adânc.

ADDA vine după o piesă cu subiect inedit, "Mama Soacra", lansată luna trecută. La finalul lunii octombrie, artista a concertat la Berăria H, unde am putut auzi cele mai apreciate piese ale sale. Vara lui 2018 ne-a adus colaborarea cu Killa Fonic pe single-ul "Arde", în vreme ce în primăvară am putut asculta "Mă Doare Inima". Era o piesă despre despărţire şi vindecare, abordând un stil diferit de cel care a consacrat-o pe ADDA.

Artista vine după cele 3 sezoane de proiect "Stările Addei", primul serial muzical produs în ţara noastră. Printre cele mai apreciate release-uri ale artistei se numără "Lupii", cu aproape 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Un moment de reper în cariera ADDEI a fost compoziţia şi filmarea clipului piesei "Marea Mea", totul în doar 12 ore, transmis live pe Facebook.

PUBLICITATE
Comentarii

Lansări de carte

ADDA a lansat prima ei carte - "Cele trei ADDA"

ADDA, artista care a atins inimi prin muzica și versurile ei le face cunoscute pe Ada, Alexandra și ADDA în prima ei carte: "Cele trei ADDA", ce poate fi comandată online, atât pe teritoriul României, cât și în afara țării. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Carte "Cele trei ADDA"
Carte "Cele trei ADDA" │ FOTO: ADDA

Cine o urmărește pe rețelele de socializare, cu siguranță a avut șansa de a le cunoaște pe cele trei personalități ale ADDEI: Ada, femeia blândă, bună care caută bunătatea în oameni, Alexandra, o Xena a zilelor noastre și ADDA, artista care transformă durerea în artă și arta în pansament pentru suflete și ajunge la inimile oamenilor prin muzica și versurile pe care le compune.

După ce și-a făcut cunoscute cele mai profunde trăiri și ne-a purtat prin diferite stări emoționale, atât prin muzică cât și prin versuri, ADDA lansează alături de Bookzone și cartea în care își spune povestea așa cum nu o știe nimeni.

"Voi sărbători ziua mea de două ori pe an. Pe 03:03 ziua mea de naștere, iar pe 11.11 ziua mea de renaștere. Cea mai buna terapie, pentru mine, a fost scrisul. M-am întors în întuneric, unde nu m-am simțit deloc confortabil. Dar am învățat tot ce nu am reușit când l-am trăit. M-a ajuns din urma tot ce am reprimat și tot ce am alungat. Apoi nu am avut de ales decât să înfrunt avalanșa de gânduri și sentimente. Sunt un om nou. Și nu spun asta pentru că sună metaforic și frumos. Sunt un om nou pentru că mi-am dat a doua șansă și am încetat să mai fiu împotriva mea. Acum pot să spun că mă iubesc. Te iubesc Ada, Alexandra. Te iubesc Adda, creația lor!", a declarat ADDA.

"Cele trei ADDA" prezintă povestea artistei. Scrisă cu vulnerabilitate și asumare, despre zbateri sufletești, conflicte interne și bucurii mărunte din viața de zi cu zi, cartea surprinde furtuna dintre minte, trup și suflet.

O altfel de carte motivațională, scrisă cu lacrimi și durere, despre propriile experiențe de viață, "Cele trei ADDA" prezintă lupta cu boala și drumul sinuos de la o simplă adolescentă cu visuri mari, la o artistă completă, care a cucerit marile scene și inimile oamenilor, și le-a arătat tuturor că poate.

"Tramvaiul 23", "Tramvaiul sfârșitului", "Lasă-mă să mor" (alături de Nosfe), "Să nu-mi iei trandafiri", "Paranoia", "Du-te la ea", dar și "Altcineva", sunt o parte dintre single-urile de succes care au deja milioane de vizualizări pe YouTube și fac parte din materialul discografic "Fata din Diamant", alături de alte patru piese noi. Cel mai nou album al artistei, format din 11 single-uri statement, este disponibil online, dar și în format fizic.

Citește în continuare
Show Lord of the Dance 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5