Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Videoclip oficial: ADDA - De Piatră

ADDA întâmpină iarna cu o piesă sensibilă, "De Piatră". Artistă cântă despre ego şi evoluţie, face un soi de recapitulare a vieţii, gândindu-se la efemeritate. Videoclipul piesei este pur şi sincer, cu muziciana în prim plan. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Clipul "De Piatră" porneşte cu ADDA cu un pahar de vin şi o ţigară în faţa televizorului cel vechi. Artista cântă despre sinele neînduplecat, care nu poate fi cucerit, schimbat sau perturbat de experienţele dure. Versurile încep cu referiri la înot, apoi la pământ şi ocean, ajungând apoi în cosmos, la cerul înstelat. Pe lângă aspectul melodic, ADDA a creat aici versuri de poezie.

De regia acestui clip sincer şi pur s-a ocupat Sega. Scenariul şi conceptul sunt gândite de ADDA şi Flavius Simion, iar de producţie s-a ocupat Rizea Cătălin de la Baladda Records. A se remarca metamorfoza Addei, ceaţa şi fumul care o cuprind spre finalul clipului. Se transformă apărând acoperită de stele şi emanând calm şi candoare.

În ton cu această imagine vedem şi un prim plan pe un simbol al păcii, un porumbel imaculat. Acesta poposeşte pe umărul artistei, care încheie ultimele note pe ecranul acelui televizor vechi. E interesantă juxtapunerea înotului care nu se mai termină în marea infinită, cu repetiţia "eu sunt de piatră". Piatră care ar trebui să tragă omul ce înoată în adânc.

ADDA vine după o piesă cu subiect inedit, "Mama Soacra", lansată luna trecută. La finalul lunii octombrie, artista a concertat la Berăria H, unde am putut auzi cele mai apreciate piese ale sale. Vara lui 2018 ne-a adus colaborarea cu Killa Fonic pe single-ul "Arde", în vreme ce în primăvară am putut asculta "Mă Doare Inima". Era o piesă despre despărţire şi vindecare, abordând un stil diferit de cel care a consacrat-o pe ADDA.

Artista vine după cele 3 sezoane de proiect "Stările Addei", primul serial muzical produs în ţara noastră. Printre cele mai apreciate release-uri ale artistei se numără "Lupii", cu aproape 28 de milioane de vizualizări pe YouTube. Un moment de reper în cariera ADDEI a fost compoziţia şi filmarea clipului piesei "Marea Mea", totul în doar 12 ore, transmis live pe Facebook.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE