Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: ADDA feat. Cătălina Zoescu - Du-te | Stările Addei: Sezonul 2, Episodul 5

ADDA a colaborat cu Cătălina Zoescu pentru noul single "Du-te". Piesa face parte din Sezonul 2 al seriei "Stările Addei".

Cel de-al doilea sezon din ”Stările ADDEI” este format din 6 mini piese, fiecare cu videoclipul său. “Du-te” este cel de-al 5-lea episod din acest sezon și este lansat în colaborare cu Cătălina Zoescu, artistă recent semnata la Baladda Records.

”Starea asta nu are o poveste anume. După ce am cunoscut-o pe Cătălina la un eveniment, am decis să o semnez la casa mea de producție Baladda Records și nu după mult timp am intrat în studio să lucrăm. Inițial am scris-o doar pentru ea, m-a inspirat. Dar într-un final am ajuns la concluzia că pentru această piesă este mai potrivit proiectul Stările ADDEI, așa că am ajuns să cântam împreună pe ea.” - ADDA

”Pe Adda am întâlnit-o anul trecut, în cadrul unui eveniment privat, unde am fost invitată să cânt. Am descoperit un om cu un suflet cald, cu zâmbetul pe buze, care își dorea să ne cunoaștem și să începem o colaborare. Și așa, am început să fac parte din proiectul BalAdda. Piesa "Du-te", mi-a ajuns la suflet încă din prima clipă, mai ales că și eu m-am regăsit în aceste versuri, într-o anumită perioadă a vieții mele.” - Cătălina Zoescu

Clipul piesei ”Du-te” este regizat de Alex Cotex & Florin Babei, iar imaginea este semnată de Florin Babei & Zoran Simulov.

ADDA își scrie singură versurile, la compoziția muzicală colaborând cu Liviu Teodorescu. Mix-masterul este realizat Mădălin Roșioru.

Citește mai multe despre ADDACătălina Zoescu
Videoclipuri cu ADDACătălina Zoescu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE