Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: ADDA - Casa Bântuită

ADDA încheie cel de-al treilea sezon al proiectului "Stările Addei" cu piesa "Casa bântuită", o metaforă despre relații și compromisuri.

Muzica este semnată de ADDA și Georgian Idriceanu, text ADDA și Bogdan Penciu, producția audio îi aparține lui Georgian Idriceanu, cea video lui Radu Șelaru și Rizea Cătălin, chitare Ioan Nacu, mix/master - Mădălin Roșioru, iar regia videoclipului este semnată de TrandaFilm.

"Cânt despre încercările unui cuplu de a-și rezolva problemele, despre compromisurile care se fac într-o relație și lucrurile pe care nu le știe nimeni, în afară de cei doi protagoniști. Cred că prin astea trec toți oamenii implicați în relații de durată, mai ales cei care vor să își salveze iubirea", a spus ADDA

Videoclipul melodiei "Casa bântuită" a fost realizat în satul Cincșor, în locuri încărcate de poveste și istorie; de la biserica fortificată de aici, construită în 1377, și până la obiectele vechi din fosta casă a preoților, unde a filmat videoclipul pentru noua piesă.

"Am filmat într-un loc de vis. Satul Cincșor e locul perfect, unde poți să îți găsești liniștea și unde te poți regăsi. A fost o experiență frumoasă", a adăugat artista.

RECOMANDARE: Urmărește interviul acordat de ADDA pentru InfoMusic

ADDA este una din cele mai îndrăgite cântărețe din industria muzicală românească, apreciată atât pentru vocea ei, cât și pentru textele pe care le compune. Piese precum "Iți arăt că pot", "Nu plânge Ana", "Fără aer" sau "Lupii" au cucerit milioane de ascultători de toate vârstele.

Citește mai multe despre ADDA
Videoclipuri cu ADDA
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE