Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Adam Lambert - Welcome to the Show feat. Laleh

Adam Lambert a lansat videoclipul noului single ”Welcome to the Show”. Piesa este înregistrată în colaborare cu artista suedeză Laleh.
Urmărește-ne pe

Welcome to the Show” este noul single al lui Adam Lambert. Piesa este înregistrată în colaborare cu Laleh, care a mai produs / scris și pentru alți artiști, cum ar fi Demi Lovato ( piesa „Stone Cold”) sau Ellie Goulding (piesa „Lost and Found”). Producția piesei „Welcome to the Show” este semnată de de Max Martin, care s-a ocupat și de ultimul album al lui Adam, „The Original High”.

„Mi-am dorit să-mi surprind fanii cu un imn de primăvară nou și înălțător. I-am cerut ajutorul lui Max Martin și el m-a asociat cu doi compozitori și producători foarte buni; Ali Payami, care a lucrat cu mine pentru Ghost Town și artista suedeză Laleh care poate fi ascultată, de asemenea pe varianta de studio a piesei. Cred că acest cântec va da putere oamenilor de a fi exact ce își doresc”, a declarat Adam.

Videoclipul piesei „Welcome to the Show” a fost regizat de Adam Lambert împreună cu Lee Cherry.

”Acesta este primul videoclip pe care îl produc. Împreună cu Lee Cherry, care a co-regizat, am căzut de acord să punem accent pe onestitate. Am vorbit și cu Leleh și împreună am hotărât să surprindem pe ecran ideea de vulnerabilitate”, a declarat Adam pentru Flaunt Magazine.

Adam Lambert a concertat anul acesta în România alături de Queen. Evenimentul a avut loc pe 21 iunie în Piața Constituției din București.

Citește mai multe despre Adam Lambert
Videoclipuri cu Adam Lambert
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE