Urmărește-ne în Social Media

Adam Lambert - Welcome to the Show feat. Laleh

Adam Lambert a lansat videoclipul noului single ”Welcome to the Show”. Piesa este înregistrată în colaborare cu artista suedeză Laleh.

Welcome to the Show” este noul single al lui Adam Lambert. Piesa este înregistrată în colaborare cu Laleh, care a mai produs / scris și pentru alți artiști, cum ar fi Demi Lovato ( piesa „Stone Cold”) sau Ellie Goulding (piesa „Lost and Found”). Producția piesei „Welcome to the Show” este semnată de de Max Martin, care s-a ocupat și de ultimul album al lui Adam, „The Original High”.

„Mi-am dorit să-mi surprind fanii cu un imn de primăvară nou și înălțător. I-am cerut ajutorul lui Max Martin și el m-a asociat cu doi compozitori și producători foarte buni; Ali Payami, care a lucrat cu mine pentru Ghost Town și artista suedeză Laleh care poate fi ascultată, de asemenea pe varianta de studio a piesei. Cred că acest cântec va da putere oamenilor de a fi exact ce își doresc”, a declarat Adam.

Videoclipul piesei „Welcome to the Show” a fost regizat de Adam Lambert împreună cu Lee Cherry.

”Acesta este primul videoclip pe care îl produc. Împreună cu Lee Cherry, care a co-regizat, am căzut de acord să punem accent pe onestitate. Am vorbit și cu Leleh și împreună am hotărât să surprindem pe ecran ideea de vulnerabilitate”, a declarat Adam pentru Flaunt Magazine.

Adam Lambert a concertat anul acesta în România alături de Queen. Evenimentul a avut loc pe 21 iunie în Piața Constituției din București.

PUBLICITATE
Comentarii