Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Adam Lambert - New Eyes

Adam Lambert adoptă un stil senzual retro în videoclipul piesei ”New Eyes”. Melodia deschide un nou capitol în cariera artistului - albumul ”Velvet”.

Adam Lambert explorează noi teritorii muzicale, intrigându-și fanii cu un sound alternative rock și o apariție ruptă din anii '70. Așa cum anunța încă de la apariția piesei "Feel Something", Adam este hotărât să dea frâu liber creativității, viitorul album urmând să marcheze un nou început în cariera sa.

"Piesele vor descrie călătoria mea în căutarea asumării responsabilității pentru fericirea mea", anunța Adam Lambert în luna februarie.

Noul disc se numește "Velvet", iar primul single oficial este piesa "New Eyes", ce vine acompaniată de un videoclip regizat de Miles & AJ. Clipul amintește de zilele bune ale rock and roll-ului.

"Am vrut ca primul meu single să reflecte starea mea curentă de spirit și să transmită ascultătorilor un vibe de naturalețe și romantism. "New Eyes" este o scrisoare de dragoste adresată inocenței și găsirii unor noi pasiuni", a detaliat Adam Lambert.

Data lansării discului "Velvet" nu a fost încă dezvăluită, însă materialul va apărea cel mai probabil vara aceasta.

Recent, fanii lui Adam l-au putut vedea pe artist alături de trupa Queen la gala premiilor Oscar. Prestigiosul eveniment a avut loc pe 24 februarie și a adus filmului ”Bohemian Rhapsody” patru premii Oscar. Rami Malek a câștigat în categoria ”Cel mai bun actor în rol principal”, mulțumind în discursul său trupei Queen.

Citește mai multe despre Adam Lambert
Videoclipuri cu Adam Lambert
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE