Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Adam Lambert - Feel Something (Live Session)

Adam Lambert marchează începutul unei noi etape în cariera sa lansând o înregistrare video live a piesei "Feel Something". Melodia va fi inclusă pe viitorul album al artistului.

”Am vrut să vă ofer un cadou care să marcheze această nouă eră, înainte de a lansa un single oficial. E un preview al viitorului album - și o piesă de la mine pentru voi. Se numește “Feel Something”. E despre acea perioadă în care ieșeam dintr-o zonă întunecată și mă luptam cu dezamăgirea, încercând să mă redescopăr și să-mi deschid inima”, a declarat Adam Lambert despre noul single ”Feel Something”.

Melodia ajunge la public în formă live, Adam captivând publicul printr-o interpretare încărcată de emoție, ce amplifică mesajul din versuri. Artistul ni se destăinuie, povestindu-ne despre o perioadă de rătăcire artistică, dar și de apăsare la nivel personal.

Feel Something” va fi inclusă pe viitorul album al artistului, disc înregistrat alături de o altă echipă de muzicieni și o nouă casă de discuri. Materialul va reflecta adevărata viziune creativă a lui Adam Lambert.

”Piesele vor descrie călătoria mea în căutarea asumării responsabilității pentru fericirea mea. De când am scris această piesă (“Feel Something”), am regăsit fericirea care îmi lipsea și sunt din nou pe picioare. Sunt nerăbdător să ascultați și următoarele melodii!”, a transmis Adam Lambert.

Recent, fanii lui Adam l-au putut vedea pe artist alături de trupa Queen la gala premiilor Oscar. Prestigiosul eveniment a avut loc pe 24 februarie și a adus filmului ”Bohemian Rhapsody” patru premii Oscar. Rami Malek a câștigat în categoria ”Cel mai bun actor în rol principal”, mulțumind în discursul său trupei Queen.

Citește mai multe despre Adam Lambert
Videoclipuri cu Adam Lambert
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE