Urmărește-ne în Social Media

Adam Lambert - Feel Something (Live Session)

Adam Lambert marchează începutul unei noi etape în cariera sa lansând o înregistrare video live a piesei "Feel Something". Melodia va fi inclusă pe viitorul album al artistului.

”Am vrut să vă ofer un cadou care să marcheze această nouă eră, înainte de a lansa un single oficial. E un preview al viitorului album - și o piesă de la mine pentru voi. Se numește “Feel Something”. E despre acea perioadă în care ieșeam dintr-o zonă întunecată și mă luptam cu dezamăgirea, încercând să mă redescopăr și să-mi deschid inima”, a declarat Adam Lambert despre noul single ”Feel Something”.

Melodia ajunge la public în formă live, Adam captivând publicul printr-o interpretare încărcată de emoție, ce amplifică mesajul din versuri. Artistul ni se destăinuie, povestindu-ne despre o perioadă de rătăcire artistică, dar și de apăsare la nivel personal.

Feel Something” va fi inclusă pe viitorul album al artistului, disc înregistrat alături de o altă echipă de muzicieni și o nouă casă de discuri. Materialul va reflecta adevărata viziune creativă a lui Adam Lambert.

”Piesele vor descrie călătoria mea în căutarea asumării responsabilității pentru fericirea mea. De când am scris această piesă (“Feel Something”), am regăsit fericirea care îmi lipsea și sunt din nou pe picioare. Sunt nerăbdător să ascultați și următoarele melodii!”, a transmis Adam Lambert.

Recent, fanii lui Adam l-au putut vedea pe artist alături de trupa Queen la gala premiilor Oscar. Prestigiosul eveniment a avut loc pe 24 februarie și a adus filmului ”Bohemian Rhapsody” patru premii Oscar. Rami Malek a câștigat în categoria ”Cel mai bun actor în rol principal”, mulțumind în discursul său trupei Queen.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5