Urmărește-ne în Social Media

Ad Hoc - Pana

Trupa Ad Hoc a lansat videoclipul noului single ”Pana”. Personajele centrale din clip sunt interpretate de actorii Daath Yug și Maria Mihailovna.

Trupa Ad Hoc a susţinut un concert la Clubul Ţăranului în cadrul căruia a lansat videoclipul celui mai nou single al lor: „Pana”. Sala a fost ocupată la capacitatea maximă, iar publicul s-a bucurat din plin de o seară ca-n poveşti. Prin public se zăreau personaje desprinse parcă din alte lumi, cu costume, cu plete şi bărbi, cu tatuaje, care împreună cu publicul au încins o horă şi-au dănţuit până-n zori.

Pe întreaga durată a serii, cei de la BlueCat Studio au oferit un spectacol de proiecţii video ce a adus publicul foarte repede şi totuşi pe nesimţite într-o lume de basm. Cei de la Drum'n Flute, invitaţi să încingă atmosfera, au susţinut un spectacol plin de energie, tradiţie şi folclor.

Videoclipul piesei „Pana” a fost difuzat în premieră în partea a doua a concertului celor de la Ad Hoc, în timp ce trupeţii au coborât de pe scenă, alături de public şi au savurat împreună povestea prezentată.

Băieţii de la Ad Hoc au avut alături de ei pe scenă un invitat special cu o mare experienţă în domeniu şi cu o amprentă muzicală recunoscută în toată Europa. Este vorba de chitaristul trupei Farfarello, trupa fostului violonist din Phoenix, Mani Neumann.

Videoclipul „Pana” a fost realizat de Anya Dimitrov şi Vladimir Ivanov, BlueCat Studio. Înregistrările, mixajul şi masterizarea au fost făcute de Sultan Nasser, StartRec Studio. În varianta de studio au mai participat şi Flavius Hosu (Phoenix) la tobe şi Adrian Bologa (Score Band) la vioară, voce, bass şi efecte. Actorii din videoclip sunt Daath Yug și Maria Mihailovna.

Comentarii