Urmărește-ne în Social Media

Ad Hoc - Fata din Grădina Zmeilor

Urmărește noul clip al celor de la Ad Hoc pentru piesa „Fata din Grădina Zmeilor”, aflată pe albumul „Dezmăț, licori și muzici medievale”.

După ce au umblat țara din Dobrogea și până în Moldova cu spectacolul lor Hibernal, în ultimele orașe în care au poposit - Buzău, Bacău, Iași și Suceava - muzicienii de la Ad Hoc s-au gândit să dezghețe inimile fanilor cu mesaje dictate direct de Dragobete. De altfel, cuvintele transmise de pe scenă de către Ad Hoc vin, de multe ori, din gânduri spontane, un fel de... „stand-up comedy tradițional românesc”, care îndeamnă la bunătate și dragoste.

Noaptea dintre iarnă și primăvară i-a găsit pe cei cinci la Iași, unde au filmat videoclipul piesei Fata din Grădina Zmeilor”, aflată pe primul album Ad Hoc,Dezmăț, licori și muzici medievale”.

„Fata din Grădina Zmeilor înseamnă pentru mine mult mai mult decât o legendă din folclor. Povestea asta provine din Sălaj, de la mine d-acasă. E locul unde am crescut cutreierând dealurile și văile, unde am întâlnit ielele, zmeii și strigoii. E locul unde poveștile și personajele sunt reale, iar aventurile sunt parcă scoase din cărți. Mă bucur foarte mult ca i-a venit rândul să-i facem videoclip. Sper ca atmosfera, trăirile și tensiunea poveștii să rezoneze puternic cu publicul, indiferent care e el. Cei ce au ochi de văzut, să vadă, iar cei ce au urechi de auzit, s-audă!?” a spus Corbu.

Acesta este cel de-al doilea videoclip al trupei, după ce, în vara anului trecut au lansat clipul „Dezmăț, Licori și Muzici Medievale”.

În plus, Ad Hoc va publica în curând filmările live din studio a două dintre piesele lor noi, ce vor apărea pe următorul album. Pentru a fi la curent, urmăriți pagina de Facebook Ad Hoc . Între timp, cei cinci lucrează de zor la următorul lor album.

Comentarii