Urmărește-ne în Social Media

AC/DC - Rock the Blues Away

AC/DC a lansat videoclipul noului single ”Rock the Blues Away”. Filmat, ca și clipul precedent, în fața unei mulțimi de fani entuziaști, vizualul încarcă privitorul cu energie și optimism. Piesa este extrasă de pe albumul ”Rock Or Bust”, lansat la sfârșitul anului 2014.

AC/DC alungă nostalgia prin rock. Noul single al trupei se numește ”Rock the Blues Away” și cel de-al 3-lea extras de pe albumul “Rock or Bust”. Materialul lansat în 2014 a primit Discul de Platină în Germania, Australia, Franta, Austria, Polonia, Elvetia si Discul de Aur in Belgia, Ungaria, Noua Zeelanda, Suedia, deținând titlul de cel mai bine vândut album la nivel internațional de 10 ani încoace. Materialul discografic al trupei s-a poziționat în top 5 în Noua Zeelandă, Japonia, UK, SUA, Spania, Polonia, Cehia, Italia, Danemarca, Olanda și Ungaria.

În SUA, „Rock Or Bust” a debutat pe pozitia a 3-a în topul Billboard 200, cu peste 174.000 de unități vândute în prima săptămână. Criticii au oferit, de asemenea, reveiw-uri foarte bune, albumul fiind considerat un moment marcant al celor 41 de ani de activitate ai trupei AC/DC.

Rock or Bust” include 11 piese și este produs de Brendan O’Brien și mixat de Mike Fraser. Acesta este primul material al formației înregistrat fără Malcolm YoungStevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist „Rock Or Bust” – AC/DC:

 1. "Rock or Bust"
 2. "Play Ball"
 3. "Rock the Blues Away"
 4. "Miss Adventure"
 5. "Dogs of War"
 6. "Got Some Rock & Roll Thunder"
 7. "Hard Times"
 8. "Baptism by Fire"
 9. "Rock the House"
 10. "Sweet Candy"
 11. "Emission Control"

PUBLICITATE
Comentarii