Urmărește-ne în Social Media

AC/DC - Rock the Blues Away

AC/DC a lansat videoclipul noului single ”Rock the Blues Away”. Filmat, ca și clipul precedent, în fața unei mulțimi de fani entuziaști, vizualul încarcă privitorul cu energie și optimism. Piesa este extrasă de pe albumul ”Rock Or Bust”, lansat la sfârșitul anului 2014.

AC/DC alungă nostalgia prin rock. Noul single al trupei se numește ”Rock the Blues Away” și cel de-al 3-lea extras de pe albumul “Rock or Bust”. Materialul lansat în 2014 a primit Discul de Platină în Germania, Australia, Franta, Austria, Polonia, Elvetia si Discul de Aur in Belgia, Ungaria, Noua Zeelanda, Suedia, deținând titlul de cel mai bine vândut album la nivel internațional de 10 ani încoace. Materialul discografic al trupei s-a poziționat în top 5 în Noua Zeelandă, Japonia, UK, SUA, Spania, Polonia, Cehia, Italia, Danemarca, Olanda și Ungaria.

În SUA, „Rock Or Bust” a debutat pe pozitia a 3-a în topul Billboard 200, cu peste 174.000 de unități vândute în prima săptămână. Criticii au oferit, de asemenea, reveiw-uri foarte bune, albumul fiind considerat un moment marcant al celor 41 de ani de activitate ai trupei AC/DC.

Rock or Bust” include 11 piese și este produs de Brendan O’Brien și mixat de Mike Fraser. Acesta este primul material al formației înregistrat fără Malcolm YoungStevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist „Rock Or Bust” – AC/DC:

 1. "Rock or Bust"
 2. "Play Ball"
 3. "Rock the Blues Away"
 4. "Miss Adventure"
 5. "Dogs of War"
 6. "Got Some Rock & Roll Thunder"
 7. "Hard Times"
 8. "Baptism by Fire"
 9. "Rock the House"
 10. "Sweet Candy"
 11. "Emission Control"

PUBLICITATE
Comentarii

Clipul zilei

La 7 ani, un copil cântă "Highway to Hell" de parc-ar fi reîncarnarea lui Bon Scott - VIDEO

Hard rock-ul a pus stăpânire pe Jesús del Río, un copil de 7 ani venit la The Voice Kids Spania. Nu e o exagerare să spui că membrii AC/DC ar putea să-l ia în considerare pentru un duet cu Brian Johnson, versiunea sa pentru "Highway to Hell" fiind electrizantă, mai ales când suprapui timbrul vocii sale peste chipul lui angelic.

Publicat

pe

Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania
Jesús del Río cantând 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania │ FOTO: Captură Youtube

Dacă se întreba cineva de ce emisiunile de talente ca American Idol și The Voice sunt atât de longevive, clipul prezentat în acest articol ar putea să ofere un răspuns. Momentele extraordinare neașteptate, amestecate cu reacțiile celor din juriu sunt ingrediente sigure pentru viralizarea anumitor live-uri din cadrul unor astfel de concursuri. E nevoie, desigur, și de participanți carismatici, dar când vorbim despre o emisiune cu copii, ca în cazul de față, acest element e asigurat din start. N-ai cum să nu fii plăcut de telespectatori când ești de-o șchioapă, ai curajul să vii să cânți pe o scenă mare și mai ai și un pic de talent.

În cazul lui Jesús del Río e vorba de ceva mai mult talent. Dincolo de carisma lui de copil plăpând, puștiul are, cu adevărat, o voce mare pentru cei 7 ani ai săi, contrastul dintre agresivitatea interpretării și apariția lui angelică făcând deliciul publicului. Timbrul său s-a potrivit excelent pe "Highway to Hell", chiar dacă versiunea lui e ceva mai pițigăiată.

Așa cum era firesc, toți antrenorii și l-au dorit în echipă (mai puțin David Bisbal, pentru că a fost blocat de unul dintre colegi). Puștiul nu a părut deloc intimidat de entuziasmul tuturor celor din sală, răspunzând foarte relaxat și direct la toate întrebările pe care le-a primit după momentul său. Potrivit spuselor lui, a descoperit că are voce la 6 ani, adică anul trecut, prima piesă pe care a învățat să o cânte fiind chiar "Highway to Hell".

Apariția lui în cadrul acestei emisiuni îl va ajuta, cel mai probabil, dacă va alege să-și facă o carieră în muzică. Nici nu mai contează pe ce loc va termina concursul, important e că publicul l-a văzut pe Jesus (no pun intended) și că momentul lui s-a viralizat.

VIDEO: Jesús del Río cântă 'Highway to Hell' la The Voice Kids Spania

Citește în continuare