Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018

Videoclip oficial: AC/DC - Rock or Bust

AC/DC a lansat videoclipul piesei ce dă titlul noului album al formației, ”Rock or Bust”. Fără prea multe artificii de platou, dar în sensul pur al muzicii rock, veteranii demonstrează încă o dată că vârsta pensionării nu se află încă în agenda trupei.

”In rock we trust. It's rock or bust”, ne spun membrii formației AC/DC într-un nou videoclip filmat într-o arenă garnisită cu fani entuziaști. ”Rock or Bust” este piesa ce dă titlul noului disc al trupei australiene, reprezentând esența mesajului transmis prin compoziție și vers.

Recent, AC/DC a dezvăluit și videoclipul piesei ”Play Ball”, prima compoziție extrasă de pe discul ”Rock or Bust”. Ca și cazul clipului în discuție, trupa a mizat pe adrenalină și esența muzicii rock și mai puțin pe partea de scenariu și imagine.

Noul album "Rock or Bust" va fi lansat pe 2 decembrie 2014. Discul include 11 piese și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm YoungStevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist "Rock Or Bust" - AC/DC:

 1. Play Ball
 2. Sign of the Times
 3. Ain't The Way
 4. Rock or Bust
 5. Done Her Good
 6. Steal My Meal
 7. Watching Games
 8. Cardhouse Blues
 9. Bulletride
 10. Rumble
 11. Back in the Zone

Citește mai multe despre AC/DC
Videoclipuri cu AC/DC
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE