Urmărește-ne în Social Media

AC/DC - Play Ball

AC/DC a lansat videoclipul noului single ”Play Ball”, primul extras de pe albumul ”Rock or Bust ”. Clipul în care apare și noul chitarist Stevie Young este regizat de David Mallet, vechi colaborator al formației.

Doza sănătoasă de adrenalină specifică AC/DC dă gustul noului single ”Play Ball”, videoclipul purtând esența rock 'n' roll a trupei. Pentru vizual, formația a colaborat cu David Mallet, ale cărui aprecieri pentru AC/DC pot fi ascultate în clipul Making Of dezvăluit în urmă cu puțin timp.

"Fac lucruri pentru trupă de 24 de ani și sunt încântat că m-au rugat pe mine să regizez videoclipul. Trupa a rămas aceeași. Niciodată nu au avut pretenția de a fi altceva decât cea mai bună trupă de rock 'n' roll din lume."

În videoclipul ”Play Ball” apare pentru prima dată Stevie Young, ce l-a înlocuit anul acesta pe Malcolm Young, la tobe cântând Bob Richards. Toboșarul Phill Rudd nu a putut participa la filmări din cauza unei ”urgențe în familie”.

Noul album "Rock or Bust" va fi lansat pe 2 decembrie 2014. Discul include 11 piese și este primul material al formației înregistrat fără Malcolm YoungStevie Young, nepot al lui Malcolm și Angus Young, a preluat partea de chitară ritmică, acesta participând și la înregistrările noului album. Muzicianul va însoți formația și în turneul pe care AC/DC îl va susține în 2015.

Tracklist "Rock Or Bust" - AC/DC:

 1. Play Ball
 2. Sign of the Times
 3. Ain't The Way
 4. Rock or Bust
 5. Done Her Good
 6. Steal My Meal
 7. Watching Games
 8. Cardhouse Blues
 9. Bulletride
 10. Rumble
 11. Back in the Zone

PUBLICITATE
Comentarii