BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: A-ha - This Is Our Home (MTV Unplugged)

Deși reunirea din 2015 a trupei A-ha nu se extindea inițial dincolo de lansarea și promovarea albumului ”Cast in Steel”, planurile formației au fost date peste cap de valul de aprecieri primit din partea publicului. Așa se face că în septembrie 2017, A-ha lansează o piesă nouă, intitulată ”This Is Our Home”. Melodia este acompaniată de un videoclip filmat live în cadrul noii serii de episoade MTV Unplugged.

Noul single ”This Is Our Home” este compus de clăparul formației, Magne Furuholmen. Cu această piesă, A-ha anunță lansarea unui nou album, ce va conține exclusiv melodii interpretate acustic. Discul se numește "MTV Unplugged – Summer Solstice", toate versiunile audio de pe material fiind înregistrate în cadrul unei noi serii de episoade a popularei emisiuni MTV din anii '90. Noul disc A-ha va fi pus în vânzare pe 6 octombrie 2017, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes, Apple Music, Amazon și Spotify.

A-ha se află printre puținele trupe care se pot mândri cu o relație de peste 20 de ani cu postul de televiziune MTV. Alături de Yello și Duran Duran,  trupa A-ha este una dintre pionierele videoclipului muzical. Considerat un film clasic, vizualul piesei „Take On Me“ a fost votat de fanii MTV în Top 10 al celor mai bune videoclipuri din toate timpurile.

A-ha și-a anunțat reunirea în martie 2015, la 6 ani de la anunțul privind încetarea activității trupei. Formația a susținut atunci o conferință de presă în care a oferit detalii cu privire la noul album ”Cast in Steel” și la un nou turneu de promovare. În cadrul conferinței, chitaristul Paul Waaktaar a povestit publicului și despre procesul de înregistrare.

„Ideea a prins contur treptat, foarte lejer, din momentul în care Morten a început să treacă pe la studioul meu cu diverse ocazii. Eu îi arătam piese la care lucram iar el punea voce pe acele compoziții cu care se simțea conectat. Așa au mers lucrurile până când am ajuns să avem 10, 12 piese.”

Albumul ”Cast in Steel” a fost lansat în septembrie 2015. Materialul s-a plasat pe poziția a doua în topurile din Norvegia și pe locul 8 în clasamentul discurilor din UK.

Citește mai multe despre A-ha
Videoclipuri cu A-ha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE