Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: A-ha - The Sun Always Shines On TV (MTV Unplugged) ft. Ingrid Helene Håvik

A-ha continuă seria clipurilor MTV Unplugged cu o piesă cunoscută din repertoriul trupei, ”The Sun Always Shines On TV”. Melodia este interpretată împreună cu artista de origine novegiană Ingrid Helene Håvik.

Noua versiune a piesei ”The Sun Always Shines On TV” este acompaniată de un un videoclip filmat live la Giske Harbour Hallse din Norvegia. Această variantă a single-ului se regăsește pe albumul "MTV Unplugged – Summer Solstice", un material ce include melodii înregistrate în cadrul unei noi serii de episoade a popularei emisiuni MTV din anii '90. Pe album sunt incluse 17 hituri, două cover-uri și două piese noi. Noul disc A-ha va fi pus în vânzare pe 6 octombrie 2017, până atunci putând fi precomandat de pe iTunes, Apple Music, Amazon și Spotify.

A-ha s-a reunit în martie 2015, la 6 ani de la anunțul privind încetarea activității trupei. Formația a susținut atunci o conferință de presă în care a oferit detalii cu privire la noul album ”Cast in Steel” și la un nou turneu de promovare. În cadrul conferinței, chitaristul Paul Waaktaar a povestit publicului și despre procesul de înregistrare.

„Ideea a prins contur treptat, foarte lejer, din momentul în care Morten a început să treacă pe la studioul meu cu diverse ocazii. Eu îi arătam piese la care lucram iar el punea voce pe acele compoziții cu care se simțea conectat. Așa au mers lucrurile până când am ajuns să avem 10, 12 piese.”

Albumul ”Cast in Steel” a fost lansat în septembrie 2015. Materialul s-a plasat pe poziția a doua în topurile din Norvegia și pe locul 8 în clasamentul discurilor din UK.

Citește mai multe despre A-ha
Videoclipuri cu A-ha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE