Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: A-ha - Objects In The Mirror

A-ha a lansat videoclipul piesei ”Objects In The Mirror”. Melodia se regăsește pe albumul ”Cast in Steel”, ce a marcat reunirea formației după o pauză de 6 ani.

A-ha a realizat un video pentru o nouă piesă de pe albumul ”Cast in Steel”. Melodia promovată se numește ”Objects In The Mirror”, iar vizualul ce o acompaniază este un cadou pe care trupa dorește să îl facă fanilor de pretutindeni. Clipul a fost regizat de Jonas Bjerre și este o versiune condensată a artwork-urilor pe care trupa le-a folosit în concertele susținute în 2016.

A-ha și-a anunțat reunirea în martie 2015, la 6 ani de la anunțul privind încetarea activității trupei. Formația a susținut atunci o conferință de presă în care a oferit detalii cu privire la noul album ”Cast in Steel” și la un nou turneu de promovare. În cadrul conferinței, chitaristul Paul Waaktaar a povestit publicului și despre procesul de înregistrare.

„Ideea a prins contur treptat, foarte lejer, din momentul în care Morten a început să treacă pe la studioul meu cu diverse ocazii. Eu îi arătam piese la care lucram iar el punea voce pe acele compoziții cu care se simțea conectat. Așa au mers lucrurile până când am ajuns să avem 10, 12 piese.”

Albumul ”Cast in Steel” a fost lansat în septembrie 2015. Albumul s-a plasat pe poziția a doua în topurile din Norvegia și pe locul 8 în clasamentul discurilor din UK.

Citește mai multe despre A-ha
Videoclipuri cu A-ha
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE