Urmărește-ne în Social Media

A-ha - Objects In The Mirror

A-ha a lansat videoclipul piesei ”Objects In The Mirror”. Melodia se regăsește pe albumul ”Cast in Steel”, ce a marcat reunirea formației după o pauză de 6 ani.

A-ha a realizat un video pentru o nouă piesă de pe albumul ”Cast in Steel”. Melodia promovată se numește ”Objects In The Mirror”, iar vizualul ce o acompaniază este un cadou pe care trupa dorește să îl facă fanilor de pretutindeni. Clipul a fost regizat de Jonas Bjerre și este o versiune condensată a artwork-urilor pe care trupa le-a folosit în concertele susținute în 2016.

A-ha și-a anunțat reunirea în martie 2015, la 6 ani de la anunțul privind încetarea activității trupei. Formația a susținut atunci o conferință de presă în care a oferit detalii cu privire la noul album ”Cast in Steel” și la un nou turneu de promovare. În cadrul conferinței, chitaristul Paul Waaktaar a povestit publicului și despre procesul de înregistrare.

„Ideea a prins contur treptat, foarte lejer, din momentul în care Morten a început să treacă pe la studioul meu cu diverse ocazii. Eu îi arătam piese la care lucram iar el punea voce pe acele compoziții cu care se simțea conectat. Așa au mers lucrurile până când am ajuns să avem 10, 12 piese.”

Albumul ”Cast in Steel” a fost lansat în septembrie 2015. Albumul s-a plasat pe poziția a doua în topurile din Norvegia și pe locul 8 în clasamentul discurilor din UK.

Comentarii