Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: 7 Klase - Fată Urbană

După ce l-a impresionat pe Smiley la „Românii au Talent”, trupa de băieți 7 Klase, din Republica Moldova, lansează single-ul și videoclipul ”Fată Urbană”.

Fată Urbană” este prima piesă a trupei 7 Klase produsă de HaHaHa Production și lansată alături de Cat Music.

“Mi-au plăcut mult toți băieții, parcă sunt din altă lume, sunt frumoși, talentați și moderni. Mi-au rămas în cap de când au venit la emisiune. Vin cu un aer proaspăt, cu o energie senzațională. Sunt o trupă de băieți cum nu avem în România în acest moment. Abia aștept să îi descoperiți în varianta susținută de mine și de HaHaHa Production”, a declarat Smiley.

Fată Urbană” este compusă de Iurie Badicu și Șerban Cazan, iar versurile sunt semnate de Iurie Badicu. Piesa a fost ascultată live în weekend și în Centrul Vechi din București. Timp de trei zile, băieții și-au luat instrumentele și au atras atenția și admirația oamenilor prin melodiile lor.

Trupa 7 Klase s-a conturat pe 7.07.2017, iar de un an de zile, cifra 7 îi definește ca și trupă. Băieții au ales cifra 7 pentru că e un număr important în numerologie, iar pentru ei cifra 7 se traduce în 7 note muzicale, pe care le aranjează cum vor în 7 zile din săptămână; se inspiră din cele 7 culori ale curcubeului și apreciază cele 7 minuni ale lumii, ghidați fiind de cei 7 ani de-acasă.

Membrii grupului sunt: Victor și Vlad - frați gemeni – (acordeoniști), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin – vocal. Cu toții studiază muzica în Chișinău. Sunt remarcabili pentru că în trupă au doi frați gemeni acordeoniști, dar și prin faptul că în era digitalizării, ei cântă la un contrabas mare din lemn, la tobe și la cajon. De anul acesta, băieții au început colaborarea cu HaHaHa Production, sub bagheta lui Smiley, și visează să ajungă cea mai cunoscută trupă de băieți din România.

Citește mai multe despre 7 Klase
Videoclipuri cu 7 Klase
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE