Urmărește-ne în Social Media

7 Klase - Fata care nu mă lasă

Băieții de la 7 Klase sunt gata să-și ia in spate acordeonul, contrabasul și tobele și să ajungă la “fata care nu-i lasă în casă”. Noua lor piesă, "Fata care nu mă lasă", este ca o declarație de dragoste insistentă pe care cei 5 băieți o fac chiar de 1 martie.

"Piesa rămâne o provocare pentru noi. Nu am avut astfel de experiențe sau aventuri, să fim refuzați să intrăm în casă. De obicei, fetele ne invită, dar aici a trebuit să cântăm și să trăim inversul!", povestește Cătălin, solistul trupei.

Compusă de Iurie Bădicu, piesa nu este o creație întâmplătoare, ci are la bază o poveste din adolescența compozitorului, care a fost invitat de o fată la un ceai, doar că ea s-a răzgândit și nu l-a mai invitat în casă, așa că au stat în fața porții.

"Le-am povestit-o la un moment dat băieților și le-a plăcut atât de tare, încât au propus să facem o piesă", a mărturisit Iurie Bădicu.

Vocea feminină ce poate fi auzită în a doua jumătate a cântecului este a Anei Maria Stancu. Ea a colaborat și pentru versurile și compoziția piesei.

Băieții din trupa 7 Klase vor face o surpriză unei fete frumoase și cunoscute din România

Cât de curând, băieții vor face o surpriză unei fete frumoase și cunoscute din România, având toate instrumentele muzicale la dispoziție.

Cei cinci băieți s-au remarcat încă de la prima piesă, "Fata urbană", pe care au cântat-o live în fața trecătorilor din Centrul Vechi, trei zile la rând.

Cum totul are un mesaj în viața și în creația lor, trupa 7 Klase s-a născut pe 7.07.2017. Băieții au ales cifra 7 pentru că e un numar important în numerologie, iar pentru ei cifra 7 se traduce în 7 note muzicale pe care le aranjează cum vor în 7 zile din săptămână; se inspiră din cele 7 culori ale curcubeului și apreciază cele 7 minuni ale lumii, ghidați fiind de cei 7 ani de-acasă. Membrii grupului sunt: Victor si Vlad – frați gemeni – (acordeoniști), Igor (percuție), Valentin (contrabasist) și Cătălin – vocal. Cu toții studiază muzica la Chișinău. Sunt remarcabili pentru că în trupa au doi frați gemeni acordeoniști, dar și prin faptul că în era digitalizării ei cântă la un contrabas mare din lemn, la tobe și la cajon.

Din 2018, băieții au început colaborarea cu HaHaHa Production, sub bagheta lui Smiley, și visează să ajungă cea mai cunoscută trupă de băieți din România.

PUBLICITATE
Comentarii